Συμφωνία τύπου «Ιμίων» στον Έβρο; – Γιατί δεν δίνει φωτό με την ελληνική σημαία στην έκταση «Μελισσοκομείο» η κυβέρνηση;

Συμφωνία τύπου «Ιμίων» στον Έβρο; – Γιατί δεν δίνει φωτό με την ελληνική σημαία στην έκταση «Μελισσοκομείο» η κυβέρνηση;

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ.Πέτσας και τα κυβερνητικά φερέφωνα προσπαθώντας να κάνουν το «άσπρο-μαύρο» διατείνονται ότι οι φωτογραφίες με τους Τούρκους στρατιώτες και τις τουρκικές εγκαταστάσεις επάνω στην περιοχή των 16 στρεμμάτων του Εβρου στην περιοχή Μελισσοκομείο είναι ψεύτικες.

Με πολλή χαρά θα υποδεχτούμε την διάψευση αν η κυβέρνηση δημοσιεύσει φωτογραφίες από την περιοχή με Έλληνες στρατιώτες και την ελληνική σημαία καρφωμένη επί του ελληνικού εδάφους.

Αυτή θα πρόκειται για την μεγαλύτερη διάψευση των «συκοφαντών».

Αφού διατείνεται ότι δεν έχει συμβεί ούτε εισβολή, ούτε κατοχή, ούτε «γκριζάρισμα» του εδάφους από άποψη εθνικής κυριαρχίας, ας δώσουν αποδείξεις τις ελληνικής κυριαρχίας.

Διότι αυτή την στιγμή το ερώτημα δεν είναι αν είναι οι Τούρκοι επάνω στην περιοχή Μελισσοκομείο.

To ερώτημα είναι αν μπορούν οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις να επανέλθουν στο ελληνικό έδαφος ή αν έχουμε μία νέα συμφωνία τύπου «No flags-No troops» όπως συνέβη στα Ίμια.

Πρακτικά αν έχει επιτελεστεί «γκριζάρισμα» της περιοχής και ουσιαστική έξοδό της από την ελληνική εδαφική κυριαρχία.

Μέχρι να συμβεί αυτό όμως, οι συκοφαντίες αφορούν αυτούς που διατείνονται ότι είναι ψεύτικες οι φωτογραφίες, που δημοσίευσε το documentonews.gr και αναδημοσίευσε και το pronews.gr

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

Ακολουθεί η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στ.Πέτσα:

«Δεν υπήρξε καμία ξένη δύναμη σε ελληνικό έδαφος, αυτό είναι ξεκάθαρο και έχει τονιστεί τις απαντήσεις του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που χρειάζεται όπως κάναμε πάντα, να φυλάττουμε τα σύνορα της Ελλάδας που είναι και σύνορα της Ευρώπης και να προστατεύουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε ξηρά και θάλασσα».

«Δεν μπορεί να κυνηγάμε συνεχώς χίμαιρες ή να προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Οι φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και δυστυχώς αναπαρήχθησαν και από ελληνικά μέσα έχουν καμία σχέση με την παρουσία ξένης δυνάμεις, εν προκειμένω Τούρκων στρατιωτών σε ελληνικό έδαφος.

Βρίσκονται σε τουρκικό έδαφος, οι δε εικόνες που έχουν να κάνουν με συρματοπλέγματα και άλλες τέτοιου είδους εργασίες που σχετίζονται με την κατασκευή του φράχτη, είναι από άλλες περιοχές που υπήρχε από την επίμαχη περιοχή του Μελισσοκομείου.

Είναι ξεκάθαρο αυτό και παρακαλώ την προσοχή όλων, να μην αναπαράγουμε την ξένη προπαγάνδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζω επίσης ότι είχαμε προβεί σε ενέργειες αποστολής διαβαθμισμένων εγγράφων από το υπουργείο εξωτερικών στις πρεσβείες των μεγάλων χώρων, από τις 13 Μαρτίου προκειμένου να είμαστε προετοιμασμένοι για κατασκευασμένα στοιχεία τα οποία διακινήθηκαν σε ξένα μέσα το τελευταίο διάστημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.