«Βέλη» Π.Πολάκη σε Κ.Μπακογιάννη για «Μεγάλο Περίπατο»: «Τρώνε λεφτά» – «Αγνοεί την πραγματικότητα» απαντάει ο δήμαρχος

«Βέλη» Π.Πολάκη σε Κ.Μπακογιάννη για «Μεγάλο Περίπατο»: «Τρώνε λεφτά» – «Αγνοεί την πραγματικότητα» απαντάει ο δήμαρχος

Το κόστος του «Μεγάλου Περιπάτου», φαίνεται πως εξόργισε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, όπου και εξαπέλυσε τα «βέλη» του για τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο facebook, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «τρώνε τα λεφτά ,αυτό έμαθαν πατρογονικώς, αυτό ξέρουν, αυτό ξανακάνουν !!», δημοσιεύοντας παράλληλα σχετικό πίνακα με το κόστος: ««Ανέβηκε στην πιπεριά» ο Κωστας Μπακογιάννης .Δειτε τιμές να ΦΡΙΞΕΤΕ!! Για το «μεγάλο περίπατο της Αθήνας» βεβαίως-βεβαίως….

Τρώνε τα λεφτά ,αυτό έμαθαν πατρογονικώς,αυτό ξέρουν, αυτό ξανακάνουν !!

Η Δούρου τακανε μηχανήματα σε νοσοκομεία ,ο Μπακογιάννης «ψευτοπιπεριες»!!!! ΟΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ…..», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

Το σχόλιο Πολάκη δεν άφησε αναπάντητο ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος υποστηρίζει ότι πρόκειται για ειδικές κατασκευές που «έχουν σχεδιαστεί για να μη βανδαλίζονται αλλά και ότι καλύπτονται με αντιγκράφιτι υλικό»:

Αναλυτικά η ανάρτηση Μπακογιάννη:

«Ο κ. Πολάκης, με τον γνωστό μειλίχιο και ευγενικό τρόπο του, μας επιτίθεται για το κόστος του αστικού εξοπλισμού, του Μεγάλου Περιπάτου, λέγοντας ότι «τρώμε λεφτά»!! Για πολλοστή φορά, δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να αγνοήσει την πραγματικότητα και να αρνηθεί την αλήθεια. Μικρή λεπτομέρεια για τον κύριο Πολάκη, και τους συν αυτώ, ότι όταν ένας δήμος προμηθεύεται αστικό εξοπλισμό, δεν το κάνει μόνο για τη θητεία του δημάρχου αλλά για πολλά χρόνια. Μικρή λεπτομέρεια, ότι δεν νοείται να σπαταλάμε δημόσιο χρήμα επενδύοντας σε προμήθειες τις οποίες πετάμε μετά από λίγο ή πληρώνουμε πολύ περισσότερα για την συντήρησή τους. Μικρή λεπτομέρεια ίσως και απογοητευτική, ότι μιλάμε για σύνθετες, μεταλλικές κατασκευές που ζυγίζουν μέχρι και έναν τόνο για να μη γίνονται πολεμοφόδια. Μικρή λεπτομέρεια, ότι έχουν σχεδιαστεί για να μη βανδαλίζονται αλλά και ότι καλύπτονται με αντιγκράφιτι υλικό. Μικρή λεπτομέρεια για τον κύριο Πολάκη, ότι έχουν εγγύηση από τον κατασκευαστή έως και 15 χρόνια. Μικρή λεπτομέρεια ότι όταν τελειώσει η πιλοτική περίοδος του Μεγάλου Περιπάτου και γίνουν μόνιμα τα έργα, θα ομορφύνουν τις 129 γειτονιές της Αθήνας. Μικρή λεπτομέρεια ότι όλα έγιναν με την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Τον κ. Πολάκη τον τυφλώνει η ανάγκη να κάνει αντιπερισπασμό για να αποπροσανατολίσει την συζήτηση από όσα έγιναν στα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις. Ο δημόσιος χώρος δεν έχει όμως ούτε χρώμα ούτε ιδεολογια. Και η Αθήνα δεν προσφέρεται για φτηνή μικροπολιτική αντιπαράθεση. Έχει δρόμο μπροστά της και επιτέλους, τον έχει βρει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.