ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το «τρολάρισμα» του Κ.Μητσοτάκη στον Α.Τσίπρα – Μετά την κόντρα στη Βουλή του ευχήθηκε «στην υγειά σας» για να πιει νερό

Το «τρολάρισμα» του Κ.Μητσοτάκη στον Α.Τσίπρα – Μετά την κόντρα στη Βουλή του ευχήθηκε «στην υγειά σας» για να πιει νερό

Στις «καλές» του φαίνεται πως ήταν χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος «τρόλαρε» εντυπωσιακά τον Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τελευταίου στο βήμα της Βουλής.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Αλέξης Τσίπρας πήγε να πιει μια γουλιά νερό ενώ βρισκόταν στο βήμα της Βουλής, του φώναξε από τα κυβερνητικά έδρανα ο Κυριάκος Μητσοτάκης «Στην υγειά σας», αιφνιδιάζοντας τον τελείως.

Αξίζει να σημειωθεί πως είχε προηγηθεί σκληρή κρητική του προς τον κ. Μητσοτάκη σχετικά με το νομοσχέδιο για τις δημόσιες συναθροίσεις με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα τεταμένο. Γι’ αυτό ακριβώς και ο κ. Τσίπρας ξαφνιάστηκε τόσο. Πέταξε κάπως αμήχανα ένα «ευχαριστώ» με τον Πρόεδρο της Βουλής, να ενθουσιάζεται για τον πολιτικό πολιτισμό και να λέει και στους δυο τους «μπράβο- μπράβο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτη φορά συνέβαινε στα χρονικά της Βουλής κάτι τέτοιο. Να επιτίθεται στον Πρωθυπουργό και αυτός να του εύχεται «στην υγειά σας», όταν πήγε να πιει νερό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.