ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οργή στο twitter: Οι «προνομιούχοι» δραπέτευσαν στο Ντουμπάι και η κυβέρνηση κράτησε «κλειδωμένους» τους άλλους Έλληνες

Οργή στο twitter: Οι «προνομιούχοι» δραπέτευσαν στο Ντουμπάι και η κυβέρνηση κράτησε «κλειδωμένους» τους άλλους Έλληνες

Την ώρα που οι κάτοικοι της Αθήνας, στέλνουν μήνυμα για να πάνε μέχρι το περίπτερο και την ώρα που αδυνατούν να πληρώσουν ακόμα και τους βασικούς λογαριασμούς τους, υπήρξαν κάποιοι Έλληνες που όχι μόνο κατάφεραν να ταξιδέψουν μέχρι το Ντουμπάι αλλά… το διαφήμισαν κιόλας!

Όσοι έχουν λεφτά και δραπέτευσαν από την «Φυλακή Ελλάδα» γλιτώνουν και από τη νέα καραντίνα, καθώς όλοι τους επιστρέφουν μετά τα Φώτα. Οι νεο-φτωχοποιημένοι των lockdown ας «βράσουν στο ζουμί τους».​

Όπως ήταν επόμενο οι ίδιοι και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκάλεσαν οργισμένα σχόλια από χιλιάδες χρήστες. Στο Twitter μάλιστα το θέμα «Ντουμπάι» είναι στην κορυφή των τάσεων.

Με μία πρωτοχρονιάτικη ανάρτησή του στο instagram, από την είσοδο του Α.Τ. Συντάγματος, ο Λάκης Γαβαλάς μοιράστηκε τον εκνευρισμό και την απογοήτευσή του, για την υποχρεωτική παρουσία του στην Αστυνομία την 1η κάθε μήνα, 8 χρόνια μετά την αποφυλάκισή του.

Η ανάρτηση του Λάκη Γαβαλά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.