ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πέντε μέτρα από εκεί που σκοτώθηκε ο Ιάσωνας επέλεξαν να βγάλουν τη φωτογραφία τους Κ.Μητσοτάκης και Μαρέβα

Πέντε μέτρα από εκεί που σκοτώθηκε ο Ιάσωνας επέλεξαν να βγάλουν τη φωτογραφία τους Κ.Μητσοτάκης και Μαρέβα

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του να φωτογραφηθούν πέντε μέτρα από εκεί που σκοτώθηκε ο Ιάσωνας.

Λίγες ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα που έλαβε χώρα λίγα μέτρα έξω από τη Βουλή και ενώ ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες, ώστε να διαπιστωθεί το κατά πόσο φταίει ο οδηγός της Ντόρας Μπακογιάννη, ο αδελφός της Μπακογιάννη, Κ.Μητσοτάκης, φωτογραφήθηκε πέντε μέτρα από το σημείο του δυστυχήματος.

Συγκεκριμένα μετά την επίσκεψή του σήμερα στο νέο mega εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, φωτογραφήθηκε μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα, στα ανθοπωλεία που βρίσκονται στο πλάι της Βουλής.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τίτλο «Ραντεβού στα λουλουδάδικα!», τα διάσημα ανθοπωλεία, μετά από χρόνια που παρέμειναν κλειστά, θα στολίσουν και πάλι το πεζοδρόμιο δίπλα στη Βουλή.

«Η απόφαση για την προκήρυξη του διαγωνισμού έχει ληφθεί και από το φθινόπωρο η εικόνα αυτή θα είναι καθημερινή» σημειώνει ο πρωθυπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.