«Σούζα» ο Κ.Μητσοτάκης μπροστά στον Π.Λασκαρίδη: Έσκυψε το κεφάλι και είπε κι «ευχαριστώ» (upd)

«Σούζα» ο Κ.Μητσοτάκης μπροστά στον Π.Λασκαρίδη: Έσκυψε το κεφάλι και είπε κι «ευχαριστώ» (upd)

«Άκρα του τάφου σιωπή» επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στο Μαξίμου, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή να μη δοθεί καμία απάντηση προς τον εφοπλιστή και εθνικό ευεργέτη Πάνο Λασκαρίδη, ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξή του πως οι εφοπλιστές έχουν «χ@σμένο τον πρωθυπουργό», εκφράζοντας έτσι την οργή του για την πολιτική του πρωθυπουργού απέναντι στην επιχειρηματικότητα.

Βέβαια κι εντολή για απάντηση να είχε δοθεί, κανέναν κυβερνητικό «όργανο», ούτε καν οι «καμικάζι» του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα τολμούσαν να βγάλουν «κιχ», αφού ο κ.Λασκαρίδης είναι άνθρωπος με μεγάλη δύναμη, που κανείς ούτε καν ένας υπουργός «αντέχει» να κάνει εχθρό του.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει πρόβλημα να «λυγίσει» την αξιοπρέπεια του, μπροστά σε έναν τόσο ισχυρό άνδρα όπως είναι ο Πάνος Λασκαρίδης και να δεχθεί τις ύβρεις αδιαμαρτύρητα, ενώ αν χρειαστεί θα γυρίσει και το «άλλο μάγουλο» και θα πει και «ευχαριστώ».

Άλλωστε όσο και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ να «λιβανίζουν» τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως το «καλύτερο βιογραφικό της χώρας», δεν μπορεί καν να συγκριθεί με αυτό του Παναγιώτη Λασκαρίδη, ο οποίο πάλεψε για να χτίσει έναν ναυτιλιακό κολοσσό δισεκατομμυρίων δολαρίων από το μηδέν.

Ο πρωθυπουργός από την άλλη έχει εργαστεί μονάχα ως… τραπεζοϋπάλληλος, παρόλο που μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον προνομίων που τα βρήκε όλα «στρωμένα» κι έτοιμα και όλες τι πόρτες ανοιχτές.

Είναι χαρακτηριστικό πως όσοι γνωρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη λένε δεν είναι άνθρωπος που διαθέτει την απαραίτητη «κράση» για συγκρούσεις, ειδικότερα με ικανότερους και δυνατότερους αντιπάλους, καθώς κυριεύεται από το άγχος και τις αμφιβολίες και καταρρέει.

Γι’ αυτό το ρόλο οι σύμβουλοι που έχει δίπλα του και το στενό περιβάλλον του έχουν πολύ σημαντικότερο ρόλο από άλλες πρωθυπουργίες, καθώς είναι αυτοί που τον καθοδηγούν και τον κρατούν όρθιο όταν φτάνει στο χείλος της κατάρρευσης κάθε φορά που πρέπει να πάρει κάποια σχετικά σημαντική απόφαση.

Τα «σπασμένα» πάντως φαίνεται ότι θα τα πληρώσει κάποιος υφιστάμενός του, κάποια ομάδα πολιτών ή κάποιος επικριτής του (δημοσιογράφος κλπ.).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.