ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Γεωργιάδης: Όταν θα έδιωχνε τους Αλβανούς «με τις κλωτσιές» από την Ελλάδα (βίντεο)

Τώρα υπερασπίζεται το νομοσχέδιο για την νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών

Α.Γεωργιάδης: Όταν θα έδιωχνε τους Αλβανούς «με τις κλωτσιές» από την Ελλάδα (βίντεο)

Ο υπουργός Εργασίας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης πριν από λίγα χρόνια έλεγε άλλα, ωστόσο πλέον δείχνει ότι έχει γίνει κορυφαίος στις κυβιστήσεις και ψηφίζει χωρίς κανένα πρόβλημα την τροπολογία για τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών. 

Όχι, μόνο την ψηφίζει, αλλά την στηρίζει και δημόσια, ξεχνώντας πλήρως τα όσα έλεγε πριν από λίγα χρόνια. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στη νομιμοποίηση κυρίως των Αλβανών που ζουν και εργάζονται παράνομα στη χώρα μας, σε αγροτικές εργασίες.

Ο ίδιος άνθρωπος χρόνια πριν την βουλευτική και υπουργική καρέκλα πάντως έβγαινε στις τηλεοπτικές εκπομπές του (που αναμεταδίδονταν ανά την Ελλάδα από τοπικούς σταθμούς) και περηφανευόταν για το πως θα… έδιωχνε με κλωτσιές τους Αλβανούς από την Ελλάδα!

@omadamnimis

Μεταναστευτικό: Ο Γεωργιάδης ΧΩΡΙΣ καρέκλα θα έδιωχνε με κλωτσιές τους Αλβανούς από την Ελλάδα, ο Γεωργιάδης ΜΕ καρέκλα τους παρακαλάει να έρθουν να δουλέψουν στα χωράφια. #Georgiadis #Metanastes #metansteytiko #greeknews #greecenews #newsgr #greekpolitics #greecepolitics #Mitsotakis #Vouli #fyp #fyou #fyoupage #tiktokgreece #tiktokgr #greektiktok #politicsgr #omadamnimis

♬ πρωτότυπος ήχος – ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΗΣ – ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΗΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.