ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Πορτοσάλτε για τις νομιμοποιήσεις των παράνομων μεταναστών: «Ο Έλληνας δεν δέχεται υποδεέστερες δουλειές»

Με μισθούς πείνας, κάτω από συνθήκες φτώχειας

Α.Πορτοσάλτε για τις νομιμοποιήσεις των παράνομων μεταναστών: «Ο Έλληνας δεν δέχεται υποδεέστερες δουλειές»

Τους λόγους για τους οποίους η κυβέρνηση πρέπει να νομιμοποιήσει παράνομους μετανάστες εξήγησε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε. 

Μας λέει λοιπόν πως οι Έλληνες δεν δέχονται να κάνουν δουλειές υποδεέστερες. Βέβαια δεν μας εξηγεί αν εννοεί ως προς το αντικείμενο ή απλά ως προς τον μισθό. Ή ίσως και τα δύο.

Γιατί όχι αν πληρώνεται ικανοποιητικά;

«Γιατί ο Έλληνας που δεν έχει δουλειά ενδεχομένως θα κάνει όποια ή σχεδόν όποια δουλειά του προταθεί αν πληρώνεται ικανοποιητικά».

Αν εννοεί πως δεν δέχεται να παίρνει 650 ή 750 ευρώ το μήνα, μακριά από το σπίτι του σε συνθήκες φτώχειας, τότε δίκιο έχει. Αλλά τότε δεν θα μιλάμε για υποδεέστερη εργασία αλλά -κυρίως- για υποδεέστερο μισθό.

Τότε λοιπόν καλύτερα να έλεγε πως δεν δέχονται να δουλεύουν σαν σκλάβοι και ψάχνουν σκλάβους.

Εκ των υστέρων βέβαια παραδέχεται πως η κυβέρνηση άφηνε κόσμο να δουλεύει μαύρα. Ή καλύτερα μάλλον η κυβέρνηση δεν μπορούσε να εντοπίσει τη μαύρη εργασία.

Και όπως είπε οι ελλείψεις στην αγορά είναι τεράστιες ως προς χέρια εργασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υποπτευόμαστε πως η ζήτηση είναι τεράστια αλλά δεν βρίσκουν κόσμο γιατί δίνουν ψίχουλα με τα οποία δεν μπορεί να ζήσει άνθρωπος…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.