ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Α.Τσίπρας για Σ.Κασσελάκη: «Ο χρόνος του τελειώνει στις Ευρωεκλογές»! (upd)

«Τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος» - 100 μέρες προθεσμία έδωσε στον σύζυγο του Τάιλερ Μακμπέθ

Α.Τσίπρας για Σ.Κασσελάκη: «Ο χρόνος του τελειώνει στις Ευρωεκλογές»! (upd)

«To τέλος του Σ.Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι οι ευρωεκλογές» ήθελε να πει ο πρώην ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρας, αλλά είπε «Θα κριθούν όλοι από τα αποτελέσματα», μετά το φιάσκο του συνεδρίου.

Με αυτή την φράση απάντησε σύμφωνα με κύκλους του περιβάλλοντός του για την απόφαση του Συνεδρίου να μην προχωρήσουν οι εσωκομματικές εκλογές και να παραμείνει πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης.

Την Πέμπτη λίγη ώρα πριν από την έναρξη του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας με δήλωσή του είχε καλέσει τον Στέφανο Κασσελάκη να προσφύγει στη βάση του κόμματος για να υπάρχει ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του.

Μάλιστα στη δήλωση του έθεσε και το όριο των Ευρωεκλογών αφήνοντας αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη πως «ζητά λευκή επιταγή τριετίας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις ευρωεκλογές. Προεξοφλώντας έτσι την εκλογική αποτυχία και αδιαφορώντας και αυτός για τις συνέπειές της.

Ενώ άλλοι διαφωνούν στο παρασκήνιο, αλλά σιωπηλά περιμένουν να έρθει η εκλογική αποτυχία, ώστε να του τη χρεώσουν…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

…Αν συνεχίσουμε έτσι, οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στο κενό. Και πρέπει να σοβαρευτούμε, να αλλάξουμε ρότα και να σκεφτούμε έξω από τα κλειστά όρια της εσωκομματικής διαπάλης, ποιος είναι και πρέπει να είναι ο ρόλος μας στην ελληνική κοινωνία. Και πώς μπορούμε να ανταποκριθούμε σ’ αυτόν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.