ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Αιχμές» από τον Γ.Ραγκούση: «Βεβαίως και μια επίορκη κυβέρνηση μπορεί να κάνει νοθεία»

«Είναι δύσκολο νομίζετε;» αναφέρει

«Αιχμές» από τον Γ.Ραγκούση: «Βεβαίως και μια επίορκη κυβέρνηση μπορεί να κάνει νοθεία»

«Αιχμές» κατά της κυβέρνησης άφησε το μεσημέρι της Πέμπτης το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος δήλωσε πως «μια κυβέρνηση επίορκη, που δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει σε τέτοιο βαθμό στην Ελλάδα τέτοια κυβέρνηση, βεβαίως και μπορεί να κάνει νοθεία, τι είναι δύσκολο νομίζετε;».

Η δήλωση Ραγκούση ήρθε μετά από ερώτηση για το αν οι εκλογές θα γίνουν με παρατηρητές, όπως ζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον ίδιο να απαντά «θα υπάρξουν όπως υπήρξαν πάντα σε όλες τις εκλογές».

«Θα σας πω την προσωπική μου άποψη: εάν δεν ήταν καθιερωμένο στη χώρα μας κάθε φορά που πηγαίνει σε εθνικές εκλογές να διορίζεται υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, αυτή η κυβέρνηση έχει απωλέσει κάθε ίχνος εμπιστοσύνης έτσι ώστε και αν δεν τον είχαμε καθιερώσει θα έπρεπε να τον εφεύρουμε. Κανείς δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη σε μια κυβέρνηση που αποτόλμησε να οργανώσει κύκλωμα υποκλοπών, από μια κυβέρνηση που δεν έχω αμφιβολία ότι είναι εμπλεκόμενη στην αλλοίωση των συνομιλιών του σταθμάρχη. Δεν μπορώ να προσδιορίσω το επίπεδο. Ο υπουργός Εσωτερικών είναι καθοριστικός για όταν γίνουν εκλογές και θα έχουμε παρουσία διεθνών παρατηρητών του ΟΑΣΕ όπως γίνεται σε όλες τις χώρες μέλη του ΟΑΣΕ» συνέχισε το σκεπτικό του ο Γιάννης Ραγκούσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν, δε, ερωτήθηκε «έχει δυνατότητα κάποια κυβέρνηση να κάνει νοθεία;» απάντησε «η κυβέρνηση αν αποφασίσει, μια κυβέρνηση επίορκη, που δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει σε τέτοιο βαθμό στην Ελλάδα τέτοια κυβέρνηση, βεβαίως και μπορεί, τι είναι δύσκολο νομίζετε; Βασιζόμαστε στο γεγονός ότι μέχρι τώρα ευτυχώς μετά το ‘74 δεν υπήρξε επίορκη κυβέρνηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.