ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αλέξης Τσίπρας: «Στο έγγραφο της ΕΥΠ αναφέρεται υποψήφιος της ΝΔ»

«Έχουμε να κάνουμε με μία αθλιότητα και ανευθυνότητα»

Αλέξης Τσίπρας: «Στο έγγραφο της ΕΥΠ αναφέρεται υποψήφιος της ΝΔ»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της διακαναλικής του συνέντευξης ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το εμπιστευτικό δελτίο της ΕΥΠ για τη Ροδόπη αναφορικά με την έκταση της παρέμβασης του Τουρκικού προξενείου που του απέστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

“Είμαι υποχρεωμένος σήμερα, βλέποντας αυτή την αδιανόητα ανεύθυνη στάση που κρατά ο κ. Μητσοτάκης σε αυτό το ευαίσθητο θέμα. Ήταν μία στρατηγική επιλογή που έχει να κάνει με τη δική του αλαζονεία και την επιθυμία του να μήν υπάρχει ούτε ένα σημείο του χάρτη χωρίς τη δική του επικράτηση. Αφ’ ετέρου έχει να κάνει με τη σκοπιμότητά του να ψαρέψει ψήφους όχι μονάχα από τη μουσουλμανική μειονότητα αλλά και από τον χώρο της ακροδεξιάς.

Είδα αποσπασματικά σημεία αυτού του εγγράφου δημοσιευμένα σε μία εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας. Έχουμε να κάνουμε με μία αθλιότητα και ανευθυνότητα”, δήλωσε αρχικά, προχωρώντας παράλληλα σε μία αποκάλυψη για το περιεχόμενο του εγγράφου.

“Στο ίδιο ενημερωτικό σημείωμα που μου έστειλε ο κ. Μητσοτάκης γίνεται σαφής αναφορά και για τον υποψήφιο της ΝΔ. Μιλά για στρατευμένο στα σχέδια της Άγκυρας και του Τουρκικού Προξενείου. Λυπάμαι που το κάνω, αλλά αναγκάζομαι για να αποκαλύψω στον ελληνικό λαό τα απύθμενα όρια του θράσους του κ. Μητσοτάκη και της ανευθυνότητάς του. Πέντε μέρες τώρα παριστάνουν τον ανήξερο και δεν σχολιάζουν καν την δήλωση του γαλάζιου υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος μίλησε για Τούρκους της Δυτικής Θράκης σε ένα μέσο τουρκικό. Εγώ δεν θα ζητήσω σήμερα εξίσουν ανεύθυνα από τον κ. Μητσοτάκη να τον αποσύρει από τα ψηφοδέλτια. Απλά θέλω να καταγράψω την ανευθυνότητα και την υποκρισία”, είπε μεταξύ άλλων ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.