ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ε.Αντώναρος για Κ.Μητσοτάκη: «Ανεύθυνος, ανεπαρκής, αδιάφορος, ανάλγητος – Παραιτήσου»

Σφοδρή επίθεση Ε.Αντώναρου σε Κ.Μητσοτάκη

Ε.Αντώναρος για Κ.Μητσοτάκη: «Ανεύθυνος, ανεπαρκής, αδιάφορος, ανάλγητος – Παραιτήσου»

Επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη λόγω της πολιτικής του στο θέμα του κορωνοϊού εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος. 

Μεταξύ άλλων ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή αναφέρει ότι «δεν καίγεται καρφί στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τους 60-70 νεκρούς της πανδημίας» και κάνει λόγο για «αποδεκατισμό του ελληνικού πληθυσμού», ενώ χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό «ανάλγητο» και «ανεπαρκή».

Τέλος, καλεί σε παραίτηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Δεν καίγεται καρφί του ΚυρΜητς για τους 60-70 νεκρούς καθημερινά από την πανδημία.
Δεκάρα δεν δίνει για τον αποδεκατισμό του ελληνικού πληθυσμού.
Προσπαθει να κανει ότι το θέμα δεν τον αφορά — δια της σιωπής.
Ανεύθυνος.
Ανεπαρκής.
Αδιάφορος.
Ανάλγητος.
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.