Ε.Αντώναρος: «Ο Κ.Μητσοτάκης όπως έστρωσε θα κοιμηθεί – Θα πέσει ξαφνικά και με κρότο»

«Επιβεβαιώνεται και από άλλες πηγές, η Κ.Ο. της ΝΔ βράζει» τονίζει ο Ε.Αντώναρος

Ε.Αντώναρος: «Ο Κ.Μητσοτάκης όπως έστρωσε θα κοιμηθεί – Θα πέσει ξαφνικά και με κρότο»

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος επικαλείται πληροφορίες του σύμφωνα με τις οποία η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας «βράζει» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τονίζει ότι θα πέσει ξαφνικά και με κρότο. 

Συμπληρώνει πως ο ίδιος πιστεύει πως είναι κυρίαρχος αλλά αυταπατάται και προσθέτει πως η μόνη λύση είναι η προσφυγή στις κάλπες.

Οι αναρτήσεις του Ευάγγελου Αντώναρου:

Εναγωνίως ο πολιτικά απομονωμένος και ψυχολογικά
ασταθής ΚυρΜητς αναζητεί συμμάχους. Κανείς δεν θα του δώσει στήριξη. Θα τον αφήσουν να καταρρεύσει. Οι βουλευτές θα αρχίσουν να τον εγκαταλείπουν σε κατοπινότερο στάδιο. Οπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Θα πέσει ξαφνικά. Και με κρότο

Το λέω εδώ κι εβδομάδες. Κάποιοι έσπευσαν να το αμφισβητήσουν. Τώρα επιβεβαιώνεται κ από άλλες πηγές: Η Κοιν.Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας βράζει.

Κι όσο ο ΚυρΜητς εξακολουθεί να παραπαίει και να αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι ανίκανος να στηρίξει ουσιαστικά την κοινωνία, η κατάσταση θα επιδεινώνεται. Μέρα-Μερα.

Η λύση είναι μία: Άμεση προσφυγή στις κάλπες. Για να αποφασίσουν οι πολίτες πως θέλουν να πορευθεί η χώρα.

Ο ΚυρΜητς νομίζει (ακόμη;) ότι είναι κυρίαρχος της κατάστασης και ότι μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις. Αυταπατάται — όπως πάντα. Θα συρθεί σε εκλογές. Και μάλιστα σε χρονικό σημείο που θα τον οδηγήσει σε προσωπική πολιτική εξαΰλωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.