ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκτός τόπου ο Κ.Μητσοτάκης: «Οι φόροι πέφτουν και τα εισοδήματα ανεβαίνουν»!

Σε άλλη χώρα ζει ο Κ.Μητσοτάκη

Εκτός τόπου ο Κ.Μητσοτάκης: «Οι φόροι πέφτουν και τα εισοδήματα ανεβαίνουν»!

Εκτός τόπου και χρόνου φαίνεται ότι βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς την ώρα που η ακρίβεια «τσακίζει» τους Έλληνες αυτός υποστήριξε ότι… τα εισοδήματα ανεβαίνουν! 

Σε μία προεκλογικού χαρακτήρα ομιλία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε μία εναλλακτική πραγματικότητα, η οποία πόρρω απέχει από τις υλικές συνθήκες που βιώνουν οι πολίτες. «Οι φόροι πέφτουν και τα εισοδήματα ανεβαίνουν» είπε και πανηγύρισε για την αύξηση 50 ευρώ στον κατώτατο μισθό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χαρακτήρισε δε γενναίο το πρόγραμμα στήριξης των νοικοκυριών για την εντεινόμενη ενεργειακή ενεργειακή κρίση, την οποία απέδωσε αποκλειστικά στην επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία. «Λέει ψέματα όποιος νομίζει ότι κρατάει μαγικό ραβδί για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης», είπε ο Κ.Μητσοτάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.