ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελληνική Λύση: «Η ΝΔ επιχειρεί με ψεύδη και συκοφαντίες να ολοκληρώσει την συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών»

«Εκτελούν οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας χαρακτήρων ακόμα και των συγγενών των θυμάτων!»

Ελληνική Λύση: «Η ΝΔ επιχειρεί με ψεύδη και συκοφαντίες να ολοκληρώσει την συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών»

Η Ελληνική Λύση, σε νέα της ανακοίνωση τονίζει πως «η ΝΔ επιχειρεί με ψεύδη, συκοφαντίες και αθλιότητες να ολοκληρώσει την συγκάλυψη του εθνικού εγκλήματος των Τεμπών».

Παράλληλα στην ανακοίνωση αναφέρει ότι «εκτελούν οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας χαρακτήρων ακόμα και των συγγενών των θυμάτων!».

Η ανακοίνωση

«Η ΝΔ επιχειρεί με ψεύδη, συκοφαντίες και αθλιότητες να ολοκληρώσει την συγκάλυψη του Εθνικού Εγκλήματος των Τεμπών. Συνεργοί της, αργυρώνητα ΜΜΕ αλλά και πλαστοί λογαριασμοί στα ΜΚΔ, που εκτελούν οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας χαρακτήρων ακόμα και των συγγενών των θυμάτων!

Η Ελληνική Λύση είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που από την πρώτη στιγμή προέταξε στοιχεία τα οποία γκρέμισαν τους κυβερνητικούς χειρισμούς και σήμερα επιβεβαιώνονται πλήρως.

Η τελική έκθεση – κόλαφος του ειδικού πραγματογνώμονα, τεκμηριώνει τόσο την αλλοίωση του τόπου εγκλήματος όσο και την ύπαρξη εύφλεκτων υλικών που προκάλεσαν την πυρκαγιά η οποία έκοψε το νήμα της ζωής 28 εκ των θυμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ερχόμενη εβδομάδα εντός του Κοινοβουλίου, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Βελόπουλος θα αποκαλύψει νέα συνταρακτικά στοιχεία για το έγκλημα των Τεμπών που θα συνθλίψουν τη νέα απόπειρα κυβερνητικής συγκάλυψης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.