ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλεί τον Ν.Θεοδωρόπουλο για την υπόθεση Ασημακοπούλου

Όπως λένε συνεργάτες του ο πρώην γραμματέας αποδήμων της ΝΔ, «είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με τις Αρχές»

Η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλεί τον Ν.Θεοδωρόπουλο για την υπόθεση Ασημακοπούλου

Ο πρώην γραμματέας αποδήμων της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Θεοδωρόπουλος έλαβε κλήση από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να παρουσιάσει την θέση του για την υπόθεση Ασημακοπούλου και τη διαρροή email αποδήμων.

Από το περιβάλλον του Νίκου Θεοδωρόπουλου, ο οποίος απομακρύνθηκε μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης από την θέση του, διαρρέεται ότι ήταν νόμιμη η κατοχή των ειδικών εκλογικών καταλόγων, οι οποίοι περιλαμβάνουν και τα emails με το νόμο του 2019 που ψηφίστηκε και από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελ. Λύση, τους οποίους εκλογικούς καταλόγους μπορούσαν να λάβουν τα κόμματα την προεκλογική περίοδο του 2023 (όχι να κάνουν ωστόσο χρήση τους). Παράλληλα, τονίζεται ότι ο νόμος του 2019 για την ψήφο των αποδήμων, δεν υπόκειται στη νομοθεσία των προσωπικών δεδομένων, αλλά στην εκλογική νομοθεσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως λένε συνεργάτες του ο πρώην γραμματέας αποδήμων της ΝΔ, «είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με τις Αρχές για την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης ώστε να αποδείξει την αθωότητά του και να αναδειχθεί η άδικη στοχοποίηση του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.