ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Η Β.Μπάρμπα ξέσπασε για τους μικροπωλητές έξω από το Καλλιμάρμαρο – «Έλεος, ντρεπόμαστε ως Έλληνες» (βίντεο)

Η ανάρτησή της στο Instagram

Η Β.Μπάρμπα ξέσπασε για τους μικροπωλητές έξω από το Καλλιμάρμαρο – «Έλεος, ντρεπόμαστε ως Έλληνες» (βίντεο)

Η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, με ανάρτησή της στο Instagram το πρωί της Κυριακής (26/5) ξέσπασε για τους μικροπωλητές που στήνουν τον πάγκο τους έξω από το Καλλιμάρμαρο.

Συγκεκριμένα, εξέφρασε την ενόχλησή της με το θέαμα έξω από το Καλλιμάρμαρο το προηγούμενο βράδυ, αναφερόμενη στη συναυλία των Πυξ Λαξ.

Πιο αναλυτικά, η Βάνα Μπάρμπα είπε:

«Πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω για την αμέριστη συμπαράσταση σας, σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλες αυτές τις μέρες, όμως σήμερα νιώθω την ανάγκη να μιλήσω για να πω κάτι που είδαμε χθες το εδώ στο Καλλιμάρμαρο.

Προς Θεού μην θεωρήσει κανείς ότι είμαστε εναντίον των μικροπωλητών. Είναι εξαιρετικοί, μεγαλώσαμε στην επαρχία, μεγαλώσαμε πανηγύρια, αγαπάμε τους ανθρώπους που κάνουν αυτή τη δουλειά, όμως οι ιθύνοντες πρέπει να καταλάβουν να ξεχωρίζουν την ήρα από το στάχυ.

Δεν γίνεται το Καλλιμάρμαρο χθες να ‘ναι στην τσίκνα, τα λουκάνικα τα σουβλάκια… Να έρχονται ξένοι τουρίστες και να βλέπουν αυτό το υπέροχο εθνικό μνημείο και μπροστά να είναι όλο αυτό.

Υπήρχαν πολύ ωραία δομημένα τα περίπτερα που είχαν τα ψυγεία, ανθρώπινα και πολιτισμένα. Για ποιο λόγο να γίνει αυτό χθες; Ντρεπόμαστε που το βλέπαμε. Ντρεπόμαστε ως Έλληνες. Γιατί; Αυτοί που είναι ιθύνοντες για το Καλλιμάρμαρο, λίγο προσοχή ρε παιδιά.

Σκεφτείτε τώρα έναν ξένο τουρίστα που έρχεται να δει το Καλλιμάρμαρο, που έρχονται από το πρωί μέχρι το βράδυ για να δούνε αυτό το υπέροχο μνημείο. Έλεος πια. Τόσο πίσω πρέπει να πηγαίνουμε; Ντροπή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.