ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η Κέρκυρα έδειξε το δρόμο: «Μαύρο» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον ίδιο (βίντεο)

Το βίντεο που έγινε viral στο Twitter

Η Κέρκυρα έδειξε το δρόμο: «Μαύρο» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον ίδιο (βίντεο)

Κάνοντας μια «παραλλαγή» του έθιμού «Μπότηδες» που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην Κέρκυρα το Μεγάλο Σάββατο, πολίτες έγραψαν τα ονόματα μελών της κυβέρνησης Μητσοτάκη και όχι μόνο σε μαύρες κανάτες και τα πέταξαν από μπαλκόνια σε μια προσπάθεια να δείξουν προφανώς την αγανάκτηση τους για τον τρόπο με τον οποίο η ΝΔ κυβερνά την χώρα. 

Τα ονόματα που αναγράφονται στις κανάτες είναι του Άδωνι Γεωργιάδη, της Λίνας Μενδώνη, του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τελευταίο και καλύτερο αυτό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε το βίντεο:

Χαρακτηριστικό είναι πως αρκετοί χρήστες στο ελληνικό Twitter επιθυμεί την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.