ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

N.Κακλαμάνης για τα golden boy της ΔΕΗ: «Χίλια ευρώ την ημέρα είναι υπερβολικό ποσό» (βίντεο)

Τις υψηλότατες αμοιβές του διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗ Γ.Στάσση σχολίασε ο Ν.Κακλαμάνης

N.Κακλαμάνης για τα golden boy της ΔΕΗ: «Χίλια ευρώ την ημέρα είναι υπερβολικό ποσό» (βίντεο)

«Βέλη» για τις εξαιρετικά υψηλές αποδοχές του golden boy της ΔΕΗ Γιώργου Στάσση εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο Ν.Κακλαμάνης τόνισε ότι με τις συνθήκες που βιώνουμε, αμοιβή ένα χιλιάρικο την ημέρα είναι υπερβολικό ποσό.

«Το χιλιάρικο την ημέρα (σσ εισόδημα) με τις συνθήκες που ακόμα βιώνουμε. Μην κοιτάτε που ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία, περάσαμε 2 χρόνια εξίσου δύσκολα. Δύσκολα, εννοώ όχι μόνο ψυχολογικά, αλλά και οικονομικά. 42 δις βγήκανε και δοθήκανε για να κρατηθεί στο βαθμό που κρατήθηκε η οικονομία της Ελλάδος. Άρα υπό αυτήν την έννοια, αυτά τα ποσά νομίζω είναι υπερβολικά», είπε χαρακτηριστικά.

https://twitter.com/Marka2_/status/1519565599650856962?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1519565599650856962%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.avgi.gr%2Fpolitiki%2F413735_hilia-eyro-tin-imera-einai-yperboliko-poso-binteo

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Στάσσης αμείβεται με 360.000 ευρώ το χρόνο ενώ σύμφωνα με την ετήσια οικονομική έκθεση της ΔΕΗ για το έτος 2021, οι αμοιβές της Διοίκησης του Ομίλου, δηλαδή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Γενικών Διευθυντών, για το έτος 2021 ανήλθε στο ποσό των 5,71 εκατ. ευρώ, έναντι των 3,46 εκατ. ευρώ το 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.