ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Πρόταση προανακριτικής επιτροπής κατά υπουργών για το «μπάζωμα» στα Τέμπη θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Όλα στο φως» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κόκκαλης

Πρόταση προανακριτικής επιτροπής κατά υπουργών για το «μπάζωμα» στα Τέμπη θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, όσον αφορά τις απόπειρες συγκάλυψης στον τόπο του εγκλήματος ανακοίνωσε ότι θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, εν αναμονή της εισαγγελικής έρευνας για τα Τέμπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μία ημέρα πριν κλείσει η Βουλή ήρθε καταγγελία η οποία αφορά τον κ. Τριαντόπουλο και τους υπόλοιπους υπουργούς της κυβέρνησης. Δεν είναι πλέον fake news, είναι γεγονός και με εισαγγελική σφραγίδα το μπάζωμα και η αλλοίωση των αποδεικτικών στοιχείων του τόπου του εγκλήματος. Αναμένοντας την εισαγγελική έρευνα θα προχωρήσουμε στην πρόταση σύστασης προανακριτικής επιτροπής. Όλα στο φως», δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κόκκαλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.