ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

«Πυρά» Ε.Αντώναρου κατά Κ.Μητσοτάκη: «Η εμμονή του μας οδήγησε σε πλήρη εξάρτηση από το φυσικό αέριο»

Κάνει λόγο για «παιχνιδάκια των άχρηστων» του Μαξίμου

«Πυρά» Ε.Αντώναρου κατά Κ.Μητσοτάκη: «Η εμμονή του μας οδήγησε σε πλήρη εξάρτηση από το φυσικό αέριο»

«Κόλαφος» κατά της πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα της ενέργειας ο Ευάγγελος Αντώναρος ο οποίος σε ανάρτησή του στο facebook, κάνει λόγο για «παιχνιδάκια των άχρηστων» του Μαξίμου.

Σημειώνει πως πρέπει αμέσως να αποκηρύξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την απολιγνιτοποίηση μέχρι το 2025 και να κρατήσει την «ψωροϋπερηφάνεια… για τον εαυτό του».

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Διαβάζω και θυμώνω: “Έως την Τρίτη η ΔΕΗ θα καταθέσει στο ΥΠΕΝ το ετήσιο πλάνο εξόρυξης λιγνίτη…για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των διαθεσίμων λιγνιτικών μονάδων.” Δηλαδή μέχρι σήμερα 1 Απριλίου δεν το είχε κάνει; Γιατί; Λόγω της απολιγνιτοποίησης με την οποία ο εμμονικός ΚυρΜητς οδήγησε σε πλήρη εξάρτηση από το φυσικό αέριο; Τέρμα με τα παιχνιδάκια των άχρηστων στο Μαξίμου. Εδώ και τώρα επίσημη αποκήρυξη της απολιγνιτοποιησης μέχρι το 2025. Τη ψωρουπερηφάνεια του να την κρατήσει ο ένοικος του Μαξίμου για τον εαυτό του!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.