ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Πυροβολεί» Κ.Μητσοτάκη μέχρι και ο Γ.Κουμουτσάκος για υποκλοπές και «απόρρητο»: «Άβατα στη δημοκρατία δεν νοούνται»

Μετά την Ο.Κεφαλογιάννη και ο Γ.Κουμουτσάκος κάνει επίθεση στον Κ.Μητσοτάκη - Πυρ ομαδόν μετά τη συνάντηση Κ.Καραμανλή-Α.Σαμαρά

«Πυροβολεί» Κ.Μητσοτάκη μέχρι και ο Γ.Κουμουτσάκος για υποκλοπές και «απόρρητο»: «Άβατα στη δημοκρατία δεν νοούνται»

Στον τοίχο «στήνουν» τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που έχουν καλές σχέσεις με τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά. 

Μετά την Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ χαρακτήρισε ως επικίνδυνο για τη δημοκρατία τον πρωθυπουργό και ο Γιώργος Κουμουτσάκος έστειλε ηχηρό μήνυμα προς τον Κ.Μητσοτάκη. 

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στην Ολομέλεια όπου συζητείται η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με τις αλλαγές στην ΕΥΠ που κατέθεσε η κυβέρνηση, υπογράμμισε την ανάγκη για σεβασμό των δύο πολύτιμων αγαθών:

Πρώτον, της προστασίας των ατομικών δικαιωμάτων και δεύτερον, του ύψιστου καθήκοντος της διαφύλαξης της εθνικής ασφάλειας.

«Όλα αυτά θεμελιώνονται σε μια απαράβατη αρχή. Ανεξέλεγκτα και αυτονομημένα άβατα στη δημοκρατία δεν νοούνται» σημείωσε με νόημα, στέλνοντας σαφέστατο μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συνάντηση Κ.Καραμανλή-Α.Σαμαρά

Σε ένα γεύμα με «μενού» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου, οι δύο πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, με πρωτοβουλία του πρώτου, στο γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, «Βράχος».

Η «γαλάζια» συνάντηση κορυφής, έγινε το βράδυ του Σαββάτου λίγο μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βελλίδειο κατά τη διάρκεια της 86ης ΔΕΘ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόσκληση ήρθε από τον Κώστα Καραμανλή ο οποίος συνάντησε τον Αντώνη Σαμαρά στο Βελλίδειο κατά την διάρκεια ομιλίας του πρωθυπουργού και του πρότεινε να πάνε μαζί μετά για φαγητό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.