ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θ.Τζήμερος για Τ.Κεφαλά: «Γιατί βγάζει το μισό βυζί σε κοινή θέα;»

«Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;»

Θ.Τζήμερος για Τ.Κεφαλά: «Γιατί βγάζει το μισό βυζί σε κοινή θέα;»

Ο Θάνος Τζήμερος σχολίασε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter την εμφάνιση της Τζώρτζιας Κεφαλά στη σημερινή ορκωμοσία στη Βουλή. 

Η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και γνωστή τραγουδίστρια των «Μπλε» φόρεσε ένα κιμονό σε έντονο πράσινο χρώμα, μαύρη φόρμα με βαθύ ντεκολτέ, μαύρα γυαλιά, σκουλαρίκια διαφορετικού σχήματος, ενώ τα μαλλιά της είχαν κίτρινη απόχρωση.

«Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) βυζί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;» έγραψε ο Θάνος Τζήμερος στο Twitter ανεβάζοντας τη φωτογραφία της Τζώρτζιας Κεφαλά.

«”Έτσι αισθάνεται και το εκφράζει” απαντάει ο ηλίθιος. Αυτό ακριβώς ρωτάω, ηλίθιε. Τι ακριβώς εκφράζει βγάζοντας έξω το μισό βυζί; Εάν, ας πούμε, ένας άντρας πήγαινε στην ορκωμοσία της Βουλής με το παντελόνι του κυρίου της φωτογραφίας θα το θεωρούσαμε ok, ε;» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Και κατέληξε: «Φυσικά, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως επιλέγει τα ρούχα. Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά. Μήπως τελικά έχουν δίκιο;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.