ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τι άλλο θα κάνει: Με φόρμα από WRC ο Κ.Μητσοτάκης! (φωτο)

Πιο χαμογελαστός από ποτέ...

Τι άλλο θα κάνει: Με φόρμα από WRC ο Κ.Μητσοτάκης! (φωτο)

Εκτός τόπου και χρόνου παραμένει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος μετά τις διακοπές και τις «selfie» με αιθέριες υπάρξεις το έριξε στον αθλητισμό…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΟΑΚΑ για τις ανάγκες της υπερειδικής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης φορώντας μάλιστα την ειδική φόρμα του WRC αλλά και ένα καπέλο κάθισε στη θέση του συνοδηγού ενός Ford Fiesta, ενώ  περιηγήθηκε στο χώρο συνομιλώντας με τους διοργανωτές αλλά και τον επικεφαλής της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Toyota, τον Γιάρι Μάτι Λάτβαλα.

Μάλιστα έκανε και σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

«Το «Ράλλυ των Θεών», το @acropolisrally , για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πρόγραμμα του @officialwrc. Τις επόμενες μέρες, στην Ελλάδα χτυπά η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σε έναν από τους πιο αγαπημένους και απαιτητικούς αγώνες, για οδηγούς και θεατές. #AcropolisRally #WRC» έγραψε στη λεζάντα ο Πρωθυπουργός.

 Ιδού και το instagram story του Πρωθυπουργού:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.