ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Το ΠΑΣΟΚ προετοιμάζει για συγκυβέρνηση με πρωθυπουργό ειδικού σκοπού

Τι δήλωσε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Π.Δουδωνής

Το ΠΑΣΟΚ προετοιμάζει για συγκυβέρνηση με πρωθυπουργό ειδικού σκοπού

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Δουδωνής αναφερόμενος στις μετεκλογικές συνεργασίες μίλησε για τα τρία «ποτέ» του κόμματός του αλλά ουσιαστικά έδειξε θετικός για μια μεγάλη κυβέρνηση συνεργασίας κάτι που αναφέρεται ίσως για πρώτη φορά επισήμως.

«Έχω να πω τρία ποτέ: Εμείς ποτέ δεν θα συμπράξουμε με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ποτέ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και ποτέ δεν θα έχουμε κυβερνητικό εταίρο τον κ. Βαρουφάκη. Ποτέ δεν θα κάνουμε εμείς πρωθυπουργό σε συγκυβέρνηση τον κ. Μητσοτάκη, ποτέ τον κ. Τσίπρα και ποτέ δεν θα συμπράξουμε με τον Γιάνη Βαρουφάκη που μας πήγε σχεδόν στη δραχμή».

Έτσι με αυτή την δήλωση αποκαλύπτεται ότι για το ΠΑΣΟΚ του Ν.Ανδρουλάκη το μεγάλο πρόβλημα στη ΝΔ είναι ο Κ.Μητσοτάκης αλλά και ο Α.Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ καθώς βλέπει τα δύο μεγάλα κόμματα να το πιέζουν αλλά και έτσι να αποκαταστήσει την αξιοπιστία ότι μπορεί να είναι ο ρυθμιστής της επόμενης ημέρας σε μια σύμπραξη που ίσως είναι η επανάληψης μιας αντίστοιχης «κυβέρνησης Παπαδήμου».

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σε παρατήρηση της παριστάμενης δημοσιογράφου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γενόσημο του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καν γενόσημο του ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν έχει τη δραστική ουσία. Αν διαβάσετε το τελευταίο βιβλίο του Θανάση Λάλα με τις συνεντεύξεις του Ανδρέα Παπανδρέου θα διαπιστώσετε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ένας βαθύτατα μορφωμένος άνθρωπος με μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό στην αντίθετη γνώμη». 

Λίγο αργότερα, ο Νάσος Αθανασίου θέλησε να συμβουλέψει τον κ. Δουδωνή λέγοντάς του «ποτέ μην λες ποτέ, το ποτέ κρατάει μέχρι τις 21 Μαΐου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακολούθησε αρκετή ένταση με άπαντες να προσπαθούν να ακουστούν, ενώ ο Νάσος Αθανασίου θέλησε να ρωτήσει τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, Σπύρο Καρανικόλα γιατί αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ με τον ίδιο να απαντά πως «έβλεπα πως το ΠΑΣΟΚ πηγαίνει προς το ΣΥΡΙΖΑ και δεν μου άρεσε, είμαι φανατικός αντί-ΣΥΡΙΖΑ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.