ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τρολ «στήνει στον τοίχο» τον Χ.Δούκα για το σβήσιμο των ονομάτων των θυμάτων από τα Τέμπη – «Αυτό είναι κατάντια»

Τι απαντά ο δήμος Αθηναίων

Τρολ «στήνει στον τοίχο» τον Χ.Δούκα για το σβήσιμο των ονομάτων των θυμάτων από τα Τέμπη – «Αυτό είναι κατάντια»

Χρήστες του Χ αλλά και τρολ «έστησαν στον τοίχο» τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα μετά το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει συνεργεία του δήμου να σβήνουν από το πεζοδρόμιο μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη τα ονόματα των 57 θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών που είχαν γράψει με κόκκινη μπογιά διαδηλωτές κατά την χθεσινή πορεία.

Όπως, όμως, εξήγησε η αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Αθηναίων, Ρωξάνη Μπέη, δεν δόθηκε κάποια ειδική εντολή αλλά είναι μια συγκεκριμένη διαδικασία που ακολουθείται κάθε βράδυ αλλά και μετά από κάθε πορεία.

«Ενημερώθηκα χθες και το είδα και στα social media. Γενικά τα συνεργεία καθαρισμού μετά από πορείες και κάθε μέρα, πλένουν στο σημείο. Δεν πήγαν κάποια ειδικά συνεργεία, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Και εγώ ήμουν στην πορεία και αυτό το ζήτημα δεν το είχα δει. Ούτε είχα μιλήσει με κάποιο συνεργείο. Εκεί το συνεργείο πηγαίνει σταθερά, δεν με κάλεσαν για να με ρωτήσουν να σβήσουμε ή να μην σβήσουμε. Οι εργαζόμενοι πήγαν στο σημείο στις 23:30 το βράδυ, την ώρα που πάει συνήθως. Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις αλλά σας εξηγώ την συνήθη πρακτική. Δεν υπήρξε κάποια άλλη ειδική επικοινωνία» είπε η κυρία Μπέη.

Δείτε ορισμένα από τα tweets που είχαν προηγηθεί των διευκρινίσεων της αντιδημάρχου Καθαριότητας στον δήμο Αθηναίων:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.