ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Χαμός με Κ.Καινούργιου και αρχιμανδρίτη Σεραφείμ: «Σήμερα θα έπρεπε να έχετε καλεσμένη την Μ.Καρυστιανού, όχι εμένα»

«Οδηγείτε τις υποθέσεις της επικαιρότητας μακριά από την επικαιρότητα»

Χαμός με Κ.Καινούργιου και αρχιμανδρίτη Σεραφείμ: «Σήμερα θα έπρεπε να έχετε καλεσμένη την Μ.Καρυστιανού, όχι εμένα»

Ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς είπε στην εκπομπή ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από το έγκλημα των Τεμπών και για αυτό ασχολούνται μαζί του.

Η παρουσιάστρια ήρθε αρχικά μαζί του σε επικοινωνία, επειδή το όνομα του έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής της, ο Σεραφείμ απαγόρευσε την είσοδο στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παύλο Χρηστίδη, σε μια δημόσια εκδήλωση, καθώς ήταν ένας από τους βουλευτές που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

«Οδηγείτε τις υποθέσεις της επικαιρότητας μακριά από την επικαιρότητα. Σήμερα θα έπρεπε να έχετε εκεί την κυρία Μαρία Καρυστιανού, όχι εμένα», είπε ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ.

Με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντάει ενοχλημένη: «Δεν θα μου υποδείξετε πώς θα κάνω την εκπομπή μου και δεν ξέρετε εάν έχουμε μιλήσει με την κυρία Καρυστιανού και πότε θα έρθει, αν έρθει στην εκπομπή(…) «Τα Τέμπη είναι κάτι πολύ σημαντικό. Όχι, θα τον κλείσω. Θα τον κλείσω. Για να εκμεταλλεύεστε, πάτερ, τον πόνο των μανάδων και των πατεράδων που έχασαν τα παιδιά τους, θα σας κλείσω. Γιατί αυτό κάνετε αυτή τη στιγμή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικώς, η παρουσιάστρια αποφάσισε να τερματίσει την κλήση της με τον αρχιμανδρίτη, λέγοντας: «Ντροπή σας, πάτερ. Ντροπή σας. Είπα να κλείσει η σύνδεση, παρακαλώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.