
Απολύτως ικανοποιημένα είναι τα τουρκικά ΜΜΕ από τον Έλληνα υπουργός Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη και τη στάση του απέναντι στη χώρα τους. Όπως αναφέρεται στην Τουρκία έχει προκαλέσει ιδιαίτερα καλή εντύπωση η υπόκλιση στον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Ελλάδα, ενώ όπως επίσης αναφέρεται ο Γεραπετρίτης έχει αποκαλέσει την Τουρκία ένα «ισχυρό διεθνή παράγοντα».
Όταν σε παινεύει ο εχθρός σου, τότε είσαι επικίνδυνος για τη χώρα σου.
Ύμνοι των Τούρκων για τον Ραγιαπετρίτη κ την υπόκλιση που έκανε στον Ερντογάν κ την ισχυρή Τουρκία. pic.twitter.com/nSRs8WJq7B
— Antiβλά (@antivla) May 9, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.