ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Χαμός στο Twitter από το ευχητήριο μήνυμα του ΥΠΕΞ: Φοβάται και να αρθρώσει τη λέξη «Χριστούγεννα» – Μιλά αόριστα για «γιορτές»!

Απαράδεκτο μήνυμα από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών

Χαμός στο Twitter από το ευχητήριο μήνυμα του ΥΠΕΞ: Φοβάται και να αρθρώσει τη λέξη «Χριστούγεννα» – Μιλά αόριστα για «γιορτές»!

«Ιδιαίτερο» ήταν φέτος το μήνυμα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών για την θρησκευτική εορτή των Χριστουγέννων.

Και είναι «ιδιαίτερο» αφού ο δημιουργός του ευχητήριου μηνύματος «ξέχασε» να γράψει τη λέξη «Χριστούγεννα» και όχι τυχαία βέβαια.

Αντ΄ αυτού μιλά γενικώς και αορίστως  για «καλές και ασφαλείς (σ.σ.:!) γιορτές» και «ευτυχισμένο το νέο έτος».

Τώρα σε ποιες «γιορτές» αναφέρεται είναι άγνωστο, εάν δεν εννοεί τα Χριστούγεννα τα οποία και αγνοεί επιδεικτικά.

Όσο για την γέννηση του Ιησού Χριστού ούτε λόγος βέβαια.

Το μόνο που λείπει από το συγκεκριμένο είναι η αγαπημένη φράση του ΥΠΕΞ: Το Διεθνές Δίκαιο.

Ίσως θα έπρεπε να το προσθέσουν και αυτό. «Καλές και ασφαλείς γιορτές με Διεθνές Δίκαιο». Αλλά ας μην δίνουμε ιδέες για του χρόνου.

Το παραπάνω πάντως δεν πρέπει καθόλου να εκληφθεί ελαφρά ή με σκωπτική διάθεση. Αντίθετα είναι ένα πολύ σοβαρό σύμπτωμα  των νέων δεδομένων που φέρνουν στην ελληνική κοινωνία.

Τέτοια φαινομενικά «αθώα» φαινόμενα θα πυκνώσουν με γεωμετρική πρόοδο στο μέλλον καθώς  οδηγούμαστε σε νέες καταστάσεις που όλοι φοβόμασταν, αλλά δυστυχώς μετουσιώνονται σε πραγματικότητα.

Η αντίδραση των χρηστών στοΤwitter είναι χαρακτηριστική για την ουδέτερη ευχητήρια κάρτα του ΥΠΕΞ προφανώς για να μην προσβληθούν άλλες θρησκευτικής ομάδες που έχουν  κατακλύσει τη χώρα τα τελευταία χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.