ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνεδριάζουν σήμερα τα μέλη της τάσης «6 συν 6», υπό την Έφη Αχτσιόγλου

Αποφασίζουν την παραμονή ή την αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδριάζουν σήμερα τα μέλη της τάσης «6 συν 6», υπό την Έφη Αχτσιόγλου

Αποφάσεις για την παραμονή ή την αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναμένεται να λάβουν σήμερα τα μέλη της τάσης «6 συν 6», υπό την Έφη Αχτσιόγλου, καθώς ξεκινά στις 11 το πρωί η πανελλαδική τηλεδιάσκεψη των στελεχών της.

Μετά από μια πυκνή σε εξελίξεις εβδομάδα, η οποία χαρακτηρίστηκε από έντονη πίεση, μηνύματα και ραντεβού, όπως αυτό του Νάσου Ηλιόπουλου με τον πρώην Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, τα στελέχη της τάσης καλούνται να αποκρυσταλλώσουν τη στάση τους.

Ταυτόχρονα, ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποιεί διαδοχικά ανοίγματα προς τα μέλη της τάσης, έχοντας προηγουμένως προειδοποιήσει τα στελέχη της για… αποστασία, σε περίπτωση που επιλέξουν τελικά την έξοδο από το κόμμα. Όπως είπε, «δεν μπορώ να φανταστώ ότι 50 χρόνια μετά το Πολυτεχνείο -ξέρουμε πώς φτάσαμε στη Χούντα- ότι αυτοί οι αξιόλογοι άνθρωποι που γνωρίζουν τους αγώνες του χώρου μας, θα γίνουν αποστάτες. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Πιστεύω ότι θα μείνουν στο κόμμα», σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Στις τάξεις των «νεοπροεδρικών» υπήρχε αναμονή όλη μέρα χθες για τις εξελίξεις, με κορυφαία στελέχη να εκφράζουν τον προβληματισμό τους σε περίπτωση που η τάση αποφασίσει να αποχωρήσει από το κόμμα, καθώς «δεν αποκλείεται να συμπαρασύρει μια ολόκληρη γενιά», όπως παρατηρούσαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως κομματικά στελέχη εκτιμούν ότι η ανάρτηση του κ. Πολάκη κατά της Σ.Αναγνωστοπούλου προστίθεται στη φαρέτρα των επιχειρημάτων υπέρ της εξόδου για την τάση «6 συν 6», ωθώντας τους προς αυτήν την κατεύθυνση, ενώ υπενθυμίζουν τη σφοδρή αντιπαράθεση του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού με στελέχη της «Ομπρέλας», τα οποία και τελικά επέλεξαν την έξοδο, από την παραμονή τους στην Κουμουνδούρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.