ΣΥΡΙΖΑ για τις νέες αποκαλύψεις: «Να παραιτηθεί ο Κ.Μητσοτάκης»

«Πλέον κατηγορείται για την οργάνωση και εκτέλεση μιας πρωτοφανούς Συνταγματικής εκτροπής»

ΣΥΡΙΖΑ για τις νέες αποκαλύψεις: «Να παραιτηθεί ο Κ.Μητσοτάκης»

Τις νέες αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento σχολιάζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός «πλέον κατηγορείται για την οργάνωση και εκτέλεση μιας πρωτοφανούς Συνταγματικής εκτροπής», καλώντας τον να παραιτηθεί «αν δεν έχει να δώσει πειστικές απαντήσεις».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κρύβεται και αντικαθιστά βουλευτές του από την Επιτροπή Θεσμών της Βουλής με στόχο να μείνουν στο σκοτάδι οι ευθύνες του, έρχονται στο φως νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις από την εφημερίδα Documento.

Οι αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, της Εισαγγελέως της ΕΥΠ που μέχρι πρόσφατα πίστευε ότι είναι ανέλεγκτη αλλά τελικά ήταν και η ίδια «καλωδιωμένη», καθώς και του οικονομικού Εισαγγελέα που χειρίστηκε τις υποθέσεις των Γεωργιάδη και Αβραμόπουλου και κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα εκατομμύρια στους λογαριασμούς τους ήταν υπαρκτά αλλά αδιευκρίνιστα, αφορούν τον ίδιο τον πυρήνα της πολιτειακής λειτουργίας και δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για κρυφτούλι και υπεκφυγές.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν κατηγορείται πλέον για παρακολουθήσεις αντιπάλων και συνεργατών του αλλά για την οργάνωση και εκτέλεση μιας πρωτοφανούς Συνταγματικής και Δημοκρατικής εκτροπής.

Είτε θα δώσει πειστικές απαντήσεις για την εκτροπή είτε θα πρέπει άμεσα να παραιτηθεί, γιατί όσα διέπραξε αποτελούν σοβαρότατο κίνδυνο για την ίδια τη Δημοκρατία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καμία Αρχή της Πολιτείας δεν μπορεί πια να μην αντιδρά. Καμία δικαιολογία δε μπορεί να αφήνει τη Δημοκρατία απροστάτευτη. Η άμεση διερεύνηση όλων των πλευρών αυτής της σκοτεινής υπόθεσης καθώς και η απόδοση ευθυνών, αποτελεί πλέον δημοκρατική και συνταγματική υποχρέωση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.