ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ολ.Τελιγιορίδου: «Η κυβέρνηση δεν έφερε ούτε έναν γιατρό στην Καστοριά»

Ολ.Τελιγιορίδου: «Η κυβέρνηση δεν έφερε ούτε έναν γιατρό στην Καστοριά»

Η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, καταγγέλλει πως «κανέναν γιατρό δεν έφεραν στην Καστοριά ο υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρβαλιάς».

Όπως αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «ψάχνοντας το θέμα διαπίστωσα πως δεν έφερε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ γιατρό στην Καστοριά. Για την ακρίβεια αυτούς που λένε ότι έφεραν στην Καστοριά είναι οι γιατροί μας από τα Κέντρα Υγείας Καστοριάς και Άργους Ορεστικού (τα οποία πλέον υπολειτουργούν) καθώς και από τα αγροτικά ιατρεία της Καστοριάς, που ήδη δούλευαν στην περιοχή και βοηθούσαν ούτως ή άλλως το νοσοκομείο. Από τις 450 προσλήψεις γιατρών που έγιναν πανελλαδικά δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ για την Καστοριά», σημειώνει η ίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της
«Με χαρά άκουσα αρχικά την ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας κ. Κικίλια και του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά πως έφερε γιατρούς στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

Ψάχνοντας το θέμα διαπίστωσα πως δεν έφερε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ γιατρό στην Καστοριά.

Για την ακρίβεια αυτούς που λένε ότι έφεραν στην Καστοριά είναι οι γιατροί μας από τα Κέντρα Υγείας Καστοριάς και Άργους Ορεστικού (τα οποία πλέον υπολειτουργούν) καθώς και από τα αγροτικά ιατρεία της Καστοριάς, που ήδη δούλευαν στην περιοχή και βοηθούσαν ούτως ή άλλως το νοσοκομείο.

Από τις 450 προσλήψεις γιατρών που έγιναν πανελλαδικά δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ για την Καστοριά. Επίσης δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ απόσπαση γιατρού στο νοσοκομείο Καστοριάς. Η ανακοίνωση του κ. Κικίλια ότι ενισχύει την Καστοριά είναι ασύστολο ψεύδος. Το νοσοκομείο Καστοριάς παραπαίει. Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου έχουν φθάσει στα όριά τους. Άνθρωποι χάνονται. Η Καστοριά βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. ΑΜΕΣΑ-ΤΩΡΑ-ΧΘΕΣ στείλτε γιατρούς.

ΥΓ1: Ίσως γι αυτό δε με κάλεσαν στη σύσκεψη με τον ΕΟΔΥ. Για να μην αποκαλύψω το ψέμα τους.

ΥΓ2: Έναν στρατιωτικό μόνο φέρνουν κι εκείνον όπως δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς, για να συμβουλεύει τον περιφερειάρχη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολυμπία Τελιγιορίδου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.