ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Απάντηση Σ.Κασσελάκη στις δηλώσεις Α.Μπέου: «Επιτέλους να κάνει τη δουλειά της η Δικαιοσύνη»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι θα στηρίξει υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ

Απάντηση Σ.Κασσελάκη στις δηλώσεις Α.Μπέου: «Επιτέλους να κάνει τη δουλειά της η Δικαιοσύνη»

Στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για πουσ@@δες απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ζητώντας από τη Δικαιοσύνη να παρενέβη και να κάνει τη δουλειά της. 

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για τους Ελληνες του Ισραήλ που θέλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και ευχαρίστησε το υπουργείο Εξωτερικών για τη συνεργασία.

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης έχασε ποσοστά, όπως επίσης και ο Κώστας Αγοραστός στη Θεσσαλία.

Μίλησε επίσης για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας τον πρώην πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα, που είχε πει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται ανανέωση… χθες». «Αυτή η ανανέωση αρχίζει αύριο» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και τόνισε ότι αυτό θα τον απασχολήσει άμεσα.

Παρά το γεγονός πως ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο 50% της ενσωμάτωσης βρίσκεται μόλις 500 ψήφους πίσω από τον δεύτερο Χάρη Δούκα, ο Στέφανος Κασσελάκης στη δήλωσή του ανέφερε:

«Ευχαριστώ τον Κώστα Ζαχαριάδη για τον εξαιρετικό αγώνα που έδωσε στην Αθήνα και ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι δύο εξαιρετικοί υποψήφιοι και ο κ. Δούκας και ο κ. Ζαχαριάδης και όλοι οι προοδευτικοί Αθηναίοι πρέπει να στηρίξουν τον αγώνα εναντίον του Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος έχασε ποσοστά παρά τα πέντε χρόνια διακυβέρνησης».

Παράλληλα στη δήλωσή του φαίνεται να καλεί το ΠΑΣΟΚ εφόσον περάσει ο Κώστας Ζαχαριάδης να κάνει αντίστοιχη κίνηση.

«Σήμερα ήταν ένα πρώτο μήνυμα για την ανάγκη να έχει η χώρα μεγάλη προοδευτική παράταξη που μπορεί να κυβερνήσει. Το είδατε και στη Θεσσαλία. Ο παντοδύναμος περιφερειάρχης υπέστη μεγάλες απώλειες, συγχαίρων τον κ. Κουρέτα», είπε στη συνέχεια ο Σ.Κασσελάκης.

«Ο Γ. Ιωακειμίδης πήρε τη δεύτερη θέση, ευχαριστώ και τον Κώστα Ζαχαριάδης. Και ο κ. Δούκας είναι εξαιρετικός, στηρίζουμε τον αγώνα κατά του Κώστα Μπακογιάννη. Υπάρχουν ευκαιρίες για να χτίσουμε τη μεγάλη προοδευτική ανάπτυξη. Χρειαζόμαστε ανανέωση χθες και αυτό αρχίζει αύριο όπως έχει πει ο Αλέξης Τσίπρας. Θα αναδείξουμε νέα πρόσωπα και στελέχη. Το κόμμα μας είναι ανοιχτό για όσους θέλουν να προσφέρουν», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.