ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση για τα ελικόπτερα: «Οι κατηγορίες για fake news αποτελούν παραδοχή των ευθυνών»

«Οι δικαιολογίες τελείωσαν κύριε Μαρινάκη»

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση για τα ελικόπτερα: «Οι κατηγορίες για fake news αποτελούν παραδοχή των ευθυνών»

Απάντηση τον Παύλο Μαρινάκη και στα όσα είπε περί fake news για τα ελικόπτερα που βυθίστηκαν στο Στεφανοβικείο έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του. 

«Την ώρα που το πανελλήνιο βλέπει με τα ίδια του τα μάτια τις εικόνες από την πλημμυρισμένη βάση το Στεφανοβίκειο, ο κ. Μαρινάκης μιλάει για fake news επικαλούμενος την ανακοίνωση του ΓΕΣ, ότι τα ελικόπτερα είναι παροπλισμένα. Αλήθεια, είναι υπερήφανη η κυβέρνηση γι’ αυτές τις εικόνες; Οι δε νέες αποκαλύψεις του Documento δείχνουν και εν ενέργεια Απάτσι να έχουν βυθιστεί στο νερό εκθέτοντας ακόμη περισσότερο την κυβέρνηση και την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Καλπάκης ως απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Ο ίδιος συνεχίζει: «Μας κατηγορεί για fake news ο κ. Μαρινάκης, επειδή θέσαμε ερωτήματα αναφορικά με την προκλητική αδράνεια και ανεπάρκειά της κυβέρνησης, ενώ γνώριζε τις καιρικές συνθήκες και τις εισηγήσεις εκκένωσης. Είναι fake news οι χάρτες του Meteo, που προέβλεψαν με ακρίβεια από την Κυριακή το μεσημέρι την ακραία επικινδυνότητα της βροχόπτωσης στη Θεσσαλία; Είναι μήπως fake news ότι μήνυμα από το 112 στάλθηκε στα χωριά της Καρδίτσας με τεράστια καθυστέρηση και όχι για εκκένωση;

Αν θέλει, ας κατηγορήσει και την Καθημερινή για fake news ο κ. Μαρινάκης, που σήμερα περιγράφει με λεπτομέρειες το αλαλούμ μεταξύ των Υπουργείων Πολιτικής Προστασίας και Εθνικής Άμυνας και τα σοβαρότατα ελλείμματα στα ελικόπτερα.

Ή μήπως είναι fake news το δικαίωμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ζητάει ενημέρωση για τον αριθμό των συνανθρώπων μας που αγνοούνται;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δικαιολογίες τελείωσαν κύριε Μαρινάκη. Η χώρα ζει τις τραγικές συνέπειες της ανεπάρκειας και των καταστροφικών επιλογών της κυβέρνησής σας. Και οφείλετε τουλάχιστον να δίνετε πειστικές απαντήσεις και όχι να πετάτε την μπάλα στην εξέδρα κατηγορώντας ακόμα μια φορά την αντιπολίτευση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.