ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Αυγέρη: «Η Ελλάδα του Κ.Μητσοτάκη είναι η Ελλάδα των λίγων και εκλεκτών»

«Δεν μπορεί να εγγυηθεί κανέναν εκσυγχρονισμό, αλλά αλλεπάλληλες κρίσεις»

Δ.Αυγέρη: «Η Ελλάδα του Κ.Μητσοτάκη είναι η Ελλάδα των λίγων και εκλεκτών»

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, απαντώντας στο σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, αναφορικά με τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη, σημείωσε ότι «έχει τον άχαρο ρόλο να υπερασπιστεί τα πεπραγμένα αυτής αλλά και της προηγούμενης διακυβέρνησης Μητσοτάκη».

Όπως συνεχίζει στη δήλωσή της η κ. Αυγέρη: «Αντιλαμβανόμαστε τη θέση του, οφείλουμε, όμως, να του υπενθυμίσουμε τα εξής:

Η μεγέθυνση της οικονομίας την περίοδο 2019- 2023 μας κατέταξε στη 18η θέση στην Ε.Ε..

– Οι πραγματικοί μισθοί μειώθηκαν κατά 6,8% για το 2022 (εαρινή έκθεση της Κομισιόν).

– Το δημόσιο χρέος μειώνεται ως ποσοστό του ΑΕΠ κυρίως λόγο πληθωρισμού, όπως επισημαίνουν οι θεσμοί και αναλυτές διεθνώς.

– Οι ιδιωτικές επενδύσεις αφορούν κατά κύριο λόγο εξαγορές κόκκινων και πράσινων δανείων από τα funds.

– Το σωρευμένο ιδιωτικό χρέος απειλεί νοικοκυριά και επιχειρήσεις. 

«Η παράταξη του κ. Μαρινάκη έχει αναλάβει το ρόλο του επιστάτη χρεοκοπιών, κατασχέσεων και πλειστηριασμών.

Η Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη είναι η Ελλάδα των λίγων και εκλεκτών. Δεν μπορεί να εγγυηθεί κανέναν εκσυγχρονισμό, αλλά αλλεπάλληλες κρίσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η χώρα μας χρειάζεται μια μεγάλη προοδευτική στροφή, μια ισχυρή προοδευτική κυβέρνηση» καταλήγει στη δήλωσή της η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.