ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Κύμα» αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τον Α.Τσίπρα: Πού θα πάνε; – «Φουντώνουν» οι φήμες για νέο κόμμα

Την ώρα που ο Γ.Σακελλαρίδης και η Ε.Αχτσιόγλου «δίνονται» ως τα μεγαλύτερα φαβορί για την ανάληψη της ηγεσίας

«Κύμα» αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τον Α.Τσίπρα: Πού θα πάνε; – «Φουντώνουν» οι φήμες για νέο κόμμα

Ραγδαίες εξελίξεις έχει φέρει στον ΣΥΡΙΖΑ η αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία, καθώς τις τελευταίες ώρες έχουν «σπάσει» τα τηλέφωνα στην Κουμουνδούρου. 

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες πολλά στελέχη τηλεφωνούν για να ενημερώσουν ότι αποχωρούν από το κόμμα. «Εμείς χωρίς τον Τσίπρα δεν μένουμε», είναι το μήνυμα που ακούγεται.

Το μπαράζ τηλεφωνημάτων αποτελεί ένα μήνυμα που δείχνει την αγάπη του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ προς τον A.Τσίπρα και «φουντώνει» τις φήμες για δημιουργία νέου κόμματος, κάτι που σας ανέφερε νωρίτερα το pronews.gr.

Ένα νέο κόμμα, το οποίο θα έχει τον Α.Τσίπρα στην ηγεσία και μπορεί να δημιουργηθεί πχ. το ερχόμενο φθινόπωρο και το οποίο θα έχει στελέχη από όλο το φάσμα της πολιτικής, Από την κεντροαριστερά μέχρι και κεντροδεξιά.

Την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να έχει πάρει… την κατιούσα και χωρίς τον Α.Τσίπρα υπάρχει κίνδυνος (σοβαρός) να επιστρέψει στα επίπεδα που ήταν πριν το 2012. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτι που φαίνεται και από τα στελέχη είναι τα φαβορί για να αντικαταστήσουν τον Α.Τσίπρα στην ηγεσία. Σύμφωνα με τις στοιχηματικές o Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η Έφη Αχτσιόγλου έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να αναλάβουν τα ηνία του ΣΥΡΙΖΑ, κανένας ωστόσο από τους δύο δεν έχει ούτε στο ελάχιστο τις ηγετικές ικανότητες του Α.Τσίπρα, οι οποίες έκαναν τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα εξουσίας. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.