ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο.Γεροβασίλη: Φαβορί για πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

Εντός της εβδομάδας συνεδριάζει η Κ.Ο. του κόμματος

Ο.Γεροβασίλη: Φαβορί για πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

Εξελίξεις υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση από την ηγεσία, καθώς αναμένεται να δούμε και ποιος θα είναι ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. 

Μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα και πιθανότατα το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προκειμένου να δρομολογήσει τον οδικό χάρτη για την εκλογή νέου προέδρου από τη βάση του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να συνεδριάσει και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα εκλέξει νέο επικεφαλής της Κ.Ο., ώστε να εκπροσωπείται το κόμμα στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, ενόψει και της τριήμερης συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή.

Η Όλγα Γεροβασίλη προαλείφεται για επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Όλγα Γεροβασίλη θα προταθεί για επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αφού είναι η αρχαιότερη βουλευτής.

Η Όλγα Γεροβασίλη είναι ακτινοδιαγνώστρια στο επάγγελμα και εκλέγεται βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από το 2012. Έχει διατελέσει υπουργός Προστασίας του Πολίτη (2018-2019), υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης (2016-2018) και υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και κυβερνητική εκπρόσωπος (2015-2016) στις κυβερνήσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Στις εκλογές του Μαΐου ήρθε πρώτη στο νομό Άρτας, συγκεντρώνοντας 12.228 σταυρούς, και εξελέγη εκ νέου βουλευτής.

Σημειώνεται ότι, κατά πληροφορίες, υπάρχει συμφωνία ώστε ο επικεφαλής της ΚΟ να μην είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα, διαμηνύεται ότι δεν θα κάνει τις προγραμματικές δηλώσεις, ούτε θα είναι υποψήφιος για πρόεδρος της ΚΟ, αλλά θα παραμείνει ως απλός βουλευτής. Θα είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να εκλεγεί ο επόμενος, αλλά δεν θα εκπροσωπεί το κόμμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας θα κρατήσει την έδρα της Α’ Πειραιώς και αυτό σημαίνει ότι θα βρεθεί εκτός Βουλής ο Θοδωρής Δρίτσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.