ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Νίκος Παππάς δεν «κλείνει την πόρτα» στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Ορίζοντας τον χώρο που πρέπει να καλύπτει το κόμμα προσδιόρισε από τη ριζοσπαστική αριστερά έως το προοδευτικό κέντρο

Ο Νίκος Παππάς δεν «κλείνει την πόρτα» στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς φαίνεται πως δεν «κλείνει την πόρτα» στην ηγεσία του κόμματος.

Σε ερώτηση αν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος, ο Νίκος Παππάς απάντησε ότι δεν θα κάνει καμία απολύτως κουβέντα για τα πρόσωπα.

Στην επισήμανση ότι το αφήνει ανοικτό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι το κρίσιμο είναι «ποιες πολιτικές επιλογές θα κάνουμε και ποια κατεύθυνση θα επιλέξουμε». Προσέθεσε ότι δεν θα πει κατι άλλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ορίζοντας τον χώρο που πρέπει να καλύπτει το κόμμα, προσδιόρισε από τη ριζοσπαστική αριστερά έως το προοδευτικό κέντρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.