ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον Κ.Μητσοτάκη να πάρει θέση για όσα είπε ο Α.Γεωργιάδης

«Γιατί δεν έχει καταδικάσει ο Κ.Mητσοτάκης την κατάπτυστη δήλωση του προβεβλημένου Υπουργού και Αντιπροέδρου του κόμματός του;» αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον Κ.Μητσοτάκη να πάρει θέση για όσα είπε ο Α.Γεωργιάδης

Να πάρει θέση για τα όσα είπε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με το έγκλημα των Τεμπών, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει για τις δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη: «Η προσπάθεια που κάνει εκ των υστέρων να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα δεν πείθει κανέναν. Ο Πρωθυπουργός της χώρας οφείλει να πάρει άμεσα θέση: Γιατί δεν έχει καταδικάσει ο κ. Mητσοτάκης την κατάπτυστη δήλωση του προβεβλημένου Υπουργού και Αντιπροέδρου του κόμματός του; Τι περιμένει; Να κάνει δημοσκόπηση πρώτα για να μετρήσει τη ζημιά που προκάλεσε στην κυβέρνηση; Όλα στο βωμό του μικροκομματικού συμφέροντος και της επικοινωνιακής διαχείρισης; Κανένας σεβασμός στη μνήμη των νεκρών;».

Και συνεχίζει λέγοντας: «Απέναντι σε αυτό τον συνδυασμό απανθρωπιάς, κυνισμού, συμφεροντολογίας και κυρίως ασέβειας προς τους νεκρούς από την κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επιλέγει το δρόμο της ανθρωπιάς και της θεσμικής υπευθυνότητας. Επιδιώκει την πλήρη διερεύνηση του θέματος των Τεμπών, αρχής γενομένης με την πρωτοβουλία για σύσταση προανακριτικής επιτροπής».

«Την ίδια κοινωνική και θεσμική ευθύνη επιδεικνύει στα θέματα του κράτους δικαίου αλλά και της οικονομίας και ανάπτυξης. Στο πλαίσιο των διαρκών πρωτοβουλιών του, για τα θέματα της οικονομίας και με αφορμή το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π- ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα έχει θεσμική συνάντηση σήμερα με τον πρόεδρο Γ. Χατζηθεοδοσίου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαστε σταθερά δίπλα στους πολίτες και τις ανάγκες τους. Απέναντι στις συντηρητικές και παρωχημένες πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, εμείς εργαζόμαστε για το αύριο της χώρας, δημιουργώντας ευρύτερες προοδευτικές, κοινωνικές συγκλίσεις και συνεργασίες» καταλήγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.