ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Συσπείρωση κατά της κυβέρνησης ζήτησε ο πρόεδρος του Κ.Ε.Κ.Α: Επιδιώκει την «εξόντωση» κυνηγών και αλιέων

Προανήγγειλε μαζικές κινητοποιήσεις

Συσπείρωση κατά της κυβέρνησης ζήτησε ο πρόεδρος του Κ.Ε.Κ.Α: Επιδιώκει την «εξόντωση» κυνηγών και αλιέων

Συσπείρωση κατά της κυβέρνησης ζήτησε ο πρόεδρος του Κ.Ε.Κ.Α: (Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών και Αλιέων), Μιχαήλ Ζούγρης καθώς η συγκεκριμένη είναι η πιο «αντικυνηγετική» που έχει υπάρξει ποτέ και επιδιώκει την «εξόντωση» κυνηγών και αλιέων.

«Καλημέρα σε όλους.

Καλούμε όλο τον κόσμο να συσπειρωθεί. Τα πλέον  πρωτόγνωρα πράγματα που συμβαίνουν κατά του Έλληνα κυνηγού, του Έλληνα κτηνοτρόφου, του Αλιέα και όλων των ανθρώπων που βιώνουν εμπράκτως την φύση, δεν έχουν προηγούμενο.

Στοχοποιηθηκαμε από την πιο αντικυνηγετικη κυβέρνηση που έχει περάσει από τον τόπο.

Ακούμε καθημερινά στα ΜΜΕ να βάλλεται το όνομα ΚΥΝΗΓΟΣ..για ποιους λέτε κύριοι δημοσιογράφοι, γι’αυτους που έχουν σώσει εκατοντάδες ζωές και όταν μας χρειάζεστε μας καλείτε. Γι’αυτους που είναι πάντα στην πρώτη γραμμή βοηθείας στις πυρκαγιές, στους σεισμούς και στις πλημμύρες..!!!

Γι’αυτους που χρόνια τώρα είναι οι προστάτες των συνόρων μας στον Έβρο.

Γι’αυτους που όταν η κυβέρνηση δεν ξέρει πως να διαχειριστεί θέματα όπως η αφρικανική πανώλη, τους ζητάει την επιστημονική τους άποψη, και χέρι βοηθείας αντιμετώπιση της. Ακούστε καλά εσείς στην κυβέρνηση, στα κανάλια, στα φιλοζωικά σωματεία, και όσοι βάλετε το όνομα του Κυνηγού.!!!

Είμαστε άνθρωποι αφοσιωμένοι στην οικογένεια μας, στην πατρίδα μας, αγαπάμε τον συνάνθρωπο, προσφέρουμε και προστατεύουμε κάθε τι καλό.

Το κυνήγι διέπεται από νόμους και δεν μπορείτε να τους καταπατείτε. Θα μας βρείτε αντιμέτωπους γιατί εσείς το διαλέξατε.

Το ΚΕΚΑ σχεδιάζει μια σειρά κινητοποιήσεων, καλεί όλους τους κυνηγετικούς φορείς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, και να δοθεί μια μάχη από κοινού για τα νόμιμα δικαιώματα μας.Μετά τιμής

Ζούγρης Μιχαήλ»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.