ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τι απαντά ο Ε.Τσακαλώτος στα περί επαφών με το ΠΑΣΟΚ

«Καμία συνάντηση» λένε κύκλοι προσκείμενοι στον πρώην υπουργό

Τι απαντά ο Ε.Τσακαλώτος στα περί επαφών με το ΠΑΣΟΚ

Η αποχώρηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου από τον ΣΥΡΙΖΑ έχει «φουντώνει» τα σενάρια περί ανοιγμάτων του πρώην υπουργού με το ΠΑΣΟΚ. 

Μάλιστα, δεν πέρασε απαρατήρητη η απουσία από τη Βουλή, κατά την ψηφοφορία για την εξεταστική επιτροπή αναφορικά με τα Τέμπη, του βουλευτή βορείου τομέα Αθηνών και πρώην υπουργού Ευκλείδη Τσακαλώτου, όπως και της βουλευτού Φλώρινας Πέτης Πέρκα (και οι δυο αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με στελέχη της Ομπρέλας).

Ωστόσο σε ερώτηση που δέχθηκαν κύκλοι του Ευκλείδη Τσακαλώτου δεν υπήρξε επικοινωνία με την Γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη.

Διαψεύδουν και δίνουν απάντηση που έχει πρόσθετη σημασία από τον τρόπο που αυτή διατυπώνεται: «Καμία συνάντηση!». Μάλιστα, οι συνομιλητές του σκιαγραφούν την αντίδρασή του σε αυτά τα σενάρια (περί συνάντησης και με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο) μεταφέροντας φλεγματική διατύπωση του ίδιου ως εξής: «Αν ποτέ συναντηθώ με κάποιον από το ΠΑΣΟΚ ο Κωνσταντινόπουλος δεν θα είναι στις τοπ 1000 προτεραιότητες!».

Πάντως, έχει σημασία (αφήνει ανοιχτές τις πολιτικές ερμηνείες για την επιλογή αυτή ) πώς εξηγούν την απουσία του από τη βουλή για το ζήτημα της εξεταστικής για τα Τέμπη οι ίδιοι κύκλοι που βρίσκονται κοντά στον πρώην υπουργό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπως αναφέρουν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε «εσωτερική εκδήλωση» γι’ αυτό δεν ψήφισε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.