Κ.Τασούλας: «Η κυβέρνηση επιβάλλεται κάθε τόσο να αυστηροποιεί τα μέτρα»

Κ.Τασούλας: «Η κυβέρνηση επιβάλλεται κάθε τόσο να αυστηροποιεί τα μέτρα»

Περισσότερη αυτοσυγκράτηση και αυτοπεριορισμό ζήτησε από τους πολίτες ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός.

Ο κ. Τασούλας σημείωσε ότι η αυτοσυγκράτηση και ο αυτοπεριορισμός θα περιορίσουν στο ελάχιστο τη δυνατότητα μετάδοσης και πρόσθεσε πως αν οι καταστάσεις το επιβάλλουν πρέπει να υπάρξουν και νέα μέτρα. «Η κυβέρνηση επιβάλλεται κάθε τόσο να αυστηροποιεί τα μέτρα που παίρνει γιατί προφανώς υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές οι οποίες επιβάλλουν αυτές τις αυστηροποιήσεις» πρόσθεσε ο κ. Τασούλας.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Βουλής υπογράμμισε ότι αυτή τη στιγμή βλέπουμε τα αποτελέσματα του κλεισίματος των σχολείων που έγινε πριν δύο εβδομάδες και τα αποτελέσματα των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας θα τα δούμε σε δέκα μέρες. «Αυτή τη στιγμή τρέχουν δύο πράγματα: Τρέχει ο ιός που έχει μια πολύ ισχυρή τάση να εξαπλώνεται και τρέχει και το φρένο που εμείς πρέπει να του βάλουμε και πρέπει εμείς να είμαστε πιο μπροστά απ’ τον ιό, ή αν δεν είμαστε πιο μπροστά να μπορούμε τουλάχιστον την καμπύλη εξάπλωσης του ιού να την κρατήσουμε όσο πιο χαμηλά γίνεται και να μην έχουμε έξαρση».

Τασούλας: Αισιόδοξος ότι θα το ξεπεράσουμε

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κώστας Τασούλας εμφανίστηκε, πάντως, αισιόδοξος ότι θα ξεπεράσουμε την κρίση. «Μετά απ’ αυτή την περιπέτεια έχουμε μια δεύτερη περιπέτεια να αντιμετωπίσουμε, την ανάταξη της οικονομίας και σ’ αυτό τον τομέα η Ελλάδα δεν θα είναι μόνη της, γιατί αυτό δεν πλήττει την Ελλάδα μόνο, πλήττει την παγκόσμια κοινότητα. θα υπάρξουν και πρέπει να υπάρξουν παγκόσμιες πρωτοβουλίες. Βλέπουμε ότι η ΕΕ σπάει ταμπού τα οποία την είχαν καθηλώσει. Ας πούμε η χθεσινή απόφαση των ΥΠΟΙΚ να εφαρμόσουν την ρήτρα γενικής διαφυγής, που απελευθερώνει πόρους» κατέληξε ο κ. Τασούλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.