ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χ.Σταϊκούρας: «Επί δύο ώρες μπινελικωνόμασταν με τους τραπεζίτες – Οι στρατιωτικοί πάντως δεν παίρνουν το επίδομα των 600 ευρώ»

«Δεν ήταν εύκολη η συνάντηση»

Χ.Σταϊκούρας: «Επί δύο ώρες μπινελικωνόμασταν με τους τραπεζίτες – Οι στρατιωτικοί πάντως δεν παίρνουν το επίδομα των 600 ευρώ»

Το κλίμα από τη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των συστημικών τραπεζών περιέγραψε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Την ίδια στιγμή νέο μέτωπο με τους στρατιωτικούς ανοίγει η κυβέρνηση. Το Μαξίμου αρνήθηκε να τους δώσει τα 600 ευρώ που μοίρασε μόνο σε αστυνομικούς και λιμενικούς

«Επί δύο ώρες μπινελικωνόμασταν», ανέφερε επί λέξει ο υπουργός Οικονομικών σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στο περιθώριο συζήτησης του προϋπολογισμού του 2023.

«Είμαι ικανοποιημένος στο βαθμό που οι τράπεζες έφτασαν στα όρια τους. Είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά απέχουμε ακόμη. Σώζουμε κάποιους, δεν μπορώ να σώσω παραπάνω», συνέχισε ο κ. Σταϊκούρας και επεσήμανε ότι βρέθηκε μια λύση για περίπου 30.000 δανειολήπτες.

Η επόμενη συνάντηση θα είναι στις αρχές της επόμενης χρονιάς με τον ίδιο -όπως είπε- να συνεχίσει να πιέζει ώστε να γίνουν εμπροσθοβαρώς πιο ενεργοί οι εκπρόσωποι των τραπεζών.

Την σχετική ενημέρωση για τους στρατιωτικούς έκανε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες λίγες ώρες μετά την συνάντησή του με τους τραπεζίτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χρ. Σταϊκούρας ρωτήθηκε αν θα πάρουν και άλλοι το επίδομα των 600 ευρώ και ήταν κατηγορηματικός. «Όχι δεν θα το πάρουν άλλοι», απάντησε και πρόσθεσε: «οι Ένοπλες Δυνάμεις θα πάρουν εκτός έδρας και νυχτερινά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.