ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πράσινο φως» από την ΕΕ στην εξαγορά της Activision από την Microsoft για 69 δισ. δολάρια

Οι αντίστοιχες βρετανικές αρχές είχαν μπλοκάρει, τον περασμένο μήνα, την ύψους 69 δισ. δολαρίων συμφωνία

«Πράσινο φως» από την ΕΕ στην εξαγορά της Activision από την Microsoft για 69 δισ. δολάρια

Την ύψους 69 δισεκατομμυρίων δολαρίων εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft ενέκριναν οι αρμόδιες αρχές ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε μια εξέλιξη που θεωρείται θετική για αμφότερα τα μέρη, καθώς το «πράσινο φως» των Βρυξελλών θεωρείται στρατηγικής σημασίας για την ολοκλήρωση του μέγα deal.

Η Κομισιόν, στην απόφαση της, υποστήριξε πως οι τροποποιήσεις και παραχωρήσεις που πρόσφερε η Microsoft στον τομέα του cloud gaming ήταν αρκετές για να άρουν τις επιφυλάξεις της για τυχόν παραβιάσεις των antitrust κανονισμών, οπότε συναίνεσε στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Θεωρείτε ότι η παταγώδης αποτυχία των δημοσκοπήσεων ως προς την πρόβλεψη του αποτελέσματος των τουρκικών εκλογών μπορεί να επαναληφθεί και στις ελληνικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή;

  • Όχι (9%, 1.434 Votes)
  • Ναι (78%, 11.894 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 217 Votes)
  • Ίσως ναι (9%, 1.380 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 245 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.170

Loading ... Loading ...

Μάλιστα, για το σκοπό αυτό οι δύο πλευρές είχαν τακτικές επαφές, που περιλάμβαναν και προσωπικές συναντήσεις του προέδρου της Microsoft, Μπραντ Σμιθ με αξιωματούχους της Επιτροπής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως η Activision βρίσκεται πίσω από μερικά από τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Call of Duty και World of Warcraft.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.