ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Το Twitter «ξεσάλωσε» με τις σειρήνες πολέμου – «Πιο πολύ ακουγόντουσαν οι μανάδες μας όταν μας φώναζαν»

Ένας παρομοίασε τις σειρήνες «με κορνάρισμα όταν βρίσκει να παρκάρει», άλλος νόμιζε ότι ήταν ο «σκύλος του που ούρλιαζε»

Το Twitter «ξεσάλωσε» με τις σειρήνες πολέμου – «Πιο πολύ ακουγόντουσαν οι μανάδες μας όταν μας φώναζαν»

Σειρήνες και καμπάνες ήχησαν σήμερα (2/10) στις 11:00 σε όλη την Ελλάδα στο πλαίσιο της «Άσκησης Παρμενίων» και το Twitter «έστησε γλέντι» για ακόμη μια φορά.

Όπως είχε ανακοινωθεί στο πλαίσιο της Άσκησης θα είχαμε δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια.

Το twitter δεν άφησε ασχολίαστες τις ενοχλητικές σειρήνες που βούιζαν για ώρα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα στα αυτιά εκατομμυρίων πολιτών, λόγω στρατιωτικής άσκησης.

Ένας παρομοίασε τις σειρήνες «με κορνάρισμα όταν βρίσκει να παρκάρει», άλλος νόμιζε ότι ήταν ο «σκύλος του που ούρλιαζε», ενώ άλλος χρήστης του twitter, τόνισε ότι οι «μανάδες που φώναζαν από το μπαλκόνι για να επιστρέψουμε στο σπίτι, ακούγονταν πιο δυνατά».

Κάποιος μάλιστα ανήρτησε φωτογραφίες Ελλήνων στρατιωτών από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που εφορμούσαν με τα τυφέκια και τις ξιφολόγχες, με την λεζάντα «εμπρός αδέλφια», ενώ ένας άλλο ανέβασε μια φωτογραφία του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ως «Παπαφλέσσα», γράφοντας ότι «στην άσκηση πέρα από τις σειρήνες, ηχούν και οι καμπάνες ωρέ αδέλφια».

Τέλος, ένας άλλος χρήστης σχολίασε σκωπτικά, ότι οι «σειρήνες ήχησαν επειδή θα πάει στρατό ο Κασσελάκης».

Δείτε τις αναρτήσεις στο twitter για τις σειρήνες πολέμου:

https://twitter.com/GK57443531/status/1708780793516941643?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1708780793516941643%7Ctwgr%5Eac7b17e546a8bac78c7e81cbce0a6c00c2258947%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Foembed?url=https3A2F2Ftwitter.com2FGK574435312Fstatus2F1708780793516941643provider=twitter

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.