PlayStation 5: Τα χειριστήρια τoυ PS4 δεν θα είναι συμβατά με τα νέα παιχνίδια

PlayStation 5: Τα χειριστήρια τoυ PS4 δεν θα είναι συμβατά με τα νέα παιχνίδια

Η Sony επιβεβαίωσε τις φήμες πως τα χειριστήρια του PS4 δεν θα δουλεύουν με τους νέους τίτλους του PS5.

Το νέο PlayStation θα υποστηρίζει δηλαδή τα controllers του PS4, μόνο όμως αν είναι να παίξεις παιχνίδια του PS4.

«Πιστεύουμε πως τα παιχνίδια του PS5 πρέπει να εκμεταλλευτούν τις νέες δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά που φέρνουμε στην πλατφόρμα, μεταξύ αυτών και οι λειτουργίες του ασύρματου χειριστηρίου DualSense», γράφει χαρακτηριστικά η Sony στη δήλωσή της.

Τα υπάρχοντα DualShock 4 controllers, αλλά και τα PS4 controllers συνεργαζόμενων τρίτων εταιριών, «θα συνεχίσουν να δουλεύουν με τα υποστηριζόμενα PS4 παιχνίδια».

Οι ιδιοκτήτες του PS5 θα χρειαστεί να αγοράσουν νέα χειριστήρια για να παίξουν τους τίτλους του PS5, όπως ακριβώς είχε γίνει και με τα χειριστήρια του PS3 που δεν δούλευαν στο PS4.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.