ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκδικητική μανία: Εστειλε το ερωτικό βίντεο του άνδρα της σε όλους τους φίλους και συγγενείς, γιατί την απατούσε

Εκδικητική μανία: Εστειλε το ερωτικό βίντεο του άνδρα της σε όλους τους φίλους και συγγενείς, γιατί την απατούσε

Οχι μόνο «συνελήφθησαν» από τους συζύγους τους για την παράνομη σχέση που διατηρούσαν, αλλά έγιναν και ρεζίλι… 

Ο 32χρονος Λι Χάνλον και  η 33χρονη Αμι Μάξγουελ, παντρεμένοι και οι δύο, γνωρίστηκαν στην εταιρεία όπου δούλευαν. Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά και οι συναντήσεις τους -ερωτικές και μη- πύκνωσαν. Αλλά όσο και αν προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους, δεν τα κατάφεραν. 

Πώς μαθεύτηκε η σχέση τους 

Το παράνομο ζευγάρι μπορεί να μην πιάστηκε στα πράσα, έπεσε, όμως, στην παγίδα που μόνο του έστησε, καθώς είχαν καταγράψει με κάμερα του κινητού τους μια συνεύρεσή τους σε ξενοδοχείο. Αυτό που φαίνεται ότι τους στοίχισε ήταν ότι κράτησαν ως… λάφυρο τα 3 βίντεο με την ερωτική τους συνέρευση, στις συσκευές τους. Και έτσι, όταν το κινητό του Χάνλον έπεσε στα χέρια της συζύγου του (της το έδωσε μάλιστα ο ίδιος για να βγάλει μια φωτογραφία τους φίλους τους που παντρεύονταν) η παράνομη σχέση τους αποκαλύφθηκε. 

Η απατημένη σύζυγος δεν περιορίστηκε σε ένα καβγά με τον σύζυγό της, ή έστω σε ένα ξεμάλλιασμα με την πέτρα του σκανδάλου, ή έστω στο να την «καρφώσει» στον σύζυγό της. Κυριευμένη από την εκδικητική μανία, έστειλε το βίντεο σε όλους τις επαφές, κινητά τηλέφωνα και e-mails, που υπήρχαν στο κινητό του άτακτου συζύγου της. Με απλά λόγια σε όλους τους συγγενείς, φίλους, συναδέλφους, συνεργάτες και λοιπούς… Με τη σειρά τους αυτοί το έστειλαν σε άλλους και μέσα σε λίγη ώρα το βίντεο με τη σεξουαλική συνεύρεση του παράνομου ζευγαριού είχε γίνει κάτι σαν… viral.

«Πιάστηκε να απατά τη γυναίκα του και το 8 μηνών μωρό του με μια τσ@@@@ από τη δουλειά του. Ξέρει κανείς κάτι άλλο για αυτό;», έγραφε το μήνυμα που έγραψε η απατημένη σύζυγος για να… συνοδεύσει τα τρία βίντεο. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση απασχόλησε και την τοπική αστυνομία, η οποία πλέον ερευνά το πώς διαδόθηκε το βίντεο αλλά και το περιστατικό βανδαλισμού του αυτοκινήτου του άτακτου 32χρονου. Οι υποψίες, πάντως, στρέφονται κατά της συζύγου του…. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.