ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποιο μέρος του άνδρα θα κοιτάξει πρώτα μια γυναίκα;

Ποιο μέρος του άνδρα θα κοιτάξει πρώτα μια γυναίκα;

Το περιοδικό Men’s Health προσπάθησε να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα φιλοξενώντας μια έρευνα 200 γυναικών οι οποίες εκλήθησαν να απαντήσουν τι είναι αυτό που προσέχουν πρώτα σε έναν ελκυστικό άνδρα που συναντούν στο δρόμο.

Σύμφωνα με τις περισσότερες απαντήσεις, οι γυναίκες κοιτάζουν πρώτα τα μάτια και μετά το χαμόγελο. Στη συνέχεια οι περισσότερες γυναίκες απάντησαν πως προσέχουν το ύψος του άνδρα, τα χέρια του και το συνολικό στυλ του.

Το περιοδικό, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Independent, συνέχισε την έρευνα του, δείχνοντας τη φωτογραφία ενός ελκυστικού άνδρα στην παραλία, ο οποίος φορούσε μόνο το μαγιό του και παρατηρώντας τις κινήσεις των ματιών των 200 γυναικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αποτέλεσμα έδειξε πως οι περισσότερες γυναίκες κοιτούν πρώτα του κοιλιακούς ενός άνδρα και στη συνέχεια το πρόσωπό του. Οι λιγότερες γυναίκες εστίαζαν στους ώμους και τους δικέφαλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.