ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό θέλουν οι γυναίκες από τους άντρες τους φέτος

Αυτό θέλουν οι γυναίκες από τους άντρες τους φέτος

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι δύσκολα. Έχουμε όμως υγεία και ανθρώπους να μας αγαπούν. Αυτά είναι υπερ-αρκετά, ειδικά για μία χρονιά όπως το 2020.

Και αν μέχρι πέρυσι, οι γιορτές σου φαίνονταν ένας γολγοθάς αναζήτησης του κατάλληλου δώρου για την καλή σου, φέτος τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά και σίγουρα πιο… οικονομικά για σένα!

Μυαλό, αντίληψη και μάτια έχουμε-τουλάχιστον οι περισσότερες-οπότε αυτά που ζητάμε είναι απλά και εύκολα. Παρακάτω σου έχω έναν κατάλογο, που μάλλον θα σου φανεί χρήσιμος.

Το πρώτο και βασικό:

Θέλουμε την παρουσία σου, την αγάπη σου και τη θετική σου ενέργεια. Σε έναν κόσμο που μαστίζεται από άσχημες ειδήσεις και αβεβαιότητα, θέλουμε να είσαι ο φάρος αισιοδοξίας μας (καλό;). Μην ξεχνάς, ότι εμείς τα κορίτσια είμαστε πολύ ευαίσθητα και ευάλωτα, και είμαστε ικανές να δακρύσουμε στη θέα ενός μπουμπουκιού που ανθίζει ή… ενός σπασμένου νυχιού! Λάβε υπόψη σου την ταραγμένη μας ψυχοσύνθεση και φέρσου μας αναλόγως.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια…

Φέτος θα σε διευκολύνουμε μιας και η γκάμα δώρων που έχεις να επιλέξεις είναι περιορισμένη. Σαφέστατα και ένα μικρό δωράκι είναι απαραίτητο, αλλά ειδικά γι’ αυτή τη χρονιά όλο και περισσότερες προτιμούν… κουζινικά αντί παπουτσιών και ρούχων. Θέλεις να την ισοπεδώσεις; Πάρτης φόρμες για μάφιν. Είσαι κιμπάρης; Ένα μίξερ θα της φέρει δάκρυα συγκίνησης στα μάτια. Θέλεις να γίνεις ο απόλυτος θεός της; Δώστης τη μυστική συνταγή της μαμάς σου για τέλεια μπισκότα με κανέλλα. Από εκεί και πέρα, αυτή θα δημιουργεί κι εσύ θα δοκιμάζεις. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.