Η πιο μαύρη μέρα στον στρατό που κανείς στρατιώτης δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ

Η πιο μαύρη μέρα στον στρατό που κανείς στρατιώτης δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ

Εσώρουχα- τσεκ. Κάλτσες- τσεκ. Παραλλαγές έξτρα- τσεκ. Φανελάκια- τσεκ. Ρούχα για τις εξόδους- τσεκ. Παπούτσια- τσεκ. Ξυραφάκια, αφρός ξυρίσματος, after shave- τσεκ. Οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα- τσεκ. Κινητό, φορτιστής- τσεκ. Ταυτότητα, φύλλο παρουσίασης- τσεκ.

Τσεκ και ματ: τα πάντα βρίσκονται μέσα στον σάκο σου κι εσύ ετοιμάζεσαι ν’ αποδεχτείς το κάλεσμα της μαμάς πατρίδας- καθώς δε σ’ αρέσει να στενοχωρείς τη μανούλα- και να φορέσεις τα χακί προκειμένου να χάσεις έναν χρόνο από τη ζωή σου προκειμένου να υπηρετήσεις και ν’ αποδείξεις εμπράκτως πως οι G.I.Joe υπάρχουν κι εσύ είσαι ένας από αυτούς.

Ωστόσο, κομάντο, υπάρχουν κάποιες γενικές αλήθειες για την πρώτη ημέρα ενός φαντάρου στον στρατό που θα σε βοηθήσουν στη μετάβαση από πολίτης σε προηγμένος ψάρακας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε τη συνέχεια στο belikeyou.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.